Strand Stainless Duschstång Titan Rostfritt

Artikelnummer: TI-6000
  • 1 085 kr

DUSCHSTÅNG TI-6000 - Duschstång i Rostfritt stål 750 mm lång med justerbart fäste.En robust och gedigen duschstång i rostfritt satinpolerat rostfritt stål. Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, delbetalning, kort, konto, bank
Vi lämnar gärna en offert (läs mer)
Billigt och fraktfritt, utan expeditionsavgift
Leverans (läs mer)

DUSCHSTÅNG TI-6000

Duschstång i Rostfritt stål 750 mm lång med justerbart fäste.

En robust och gedigen duschstång i rostfritt satinpolerat rostfritt stål. Gliden, som håller slang och duschmunstycke på plats, har en praktisk och fullt ställbar spännanordning som håller till skillnad från duschstänger i plast.

TI-6000 har två fästpunkter. Den nedre är ”fast” men det övre väggfästet är justerbart i höjd längs duschstången. Detta är speciellt användbart om du ska renovera och exempelvis redan har ett hål i kaklet. Tänk på att om du väljer att borra  i ett våtutrymme måste du med silikon återställa fuktskydd enligt gällande regler. All installation i våt zon ett bör ske av behörig installatör.

För att du får ett friskare liv tillsammans med rostfria produkter. Produkter som inte på något sätt påverkar dig och din familjs hälsa genom att släppa ifrån sig tungmetaller eller andra gifter. Rostfritt stål innehåller heller inga ämnen som är skadliga för natur och stålet är 100 % återvinningsbart


Varumärke: Strand Stainless