Strand Stainless Takduschset Godhem Rostfritt GOD-511

Artikelnummer: GOD-511
  • 3 495 kr

Det som skiljer Godhem 511 från de andra modellerna är att du får blandaren med en badkarspip så du kan njuta en härlig dusch med fallande vatten även i badkare Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, Delbetalning, Kort, Konto, Bank
Swish - till 123 215 16 52
Offert (läs mer)
Certifierad E-handlare - PriceRunner Köpgaranti
Fri Frakt - Smidig leverans

GODHEM GOD-511

I serien Godhem från Strand finns tre olika paket för takdusch. Gemensamt är att de är tillverkade i rostfritt stål och har därför en matt men skönt stilren och sober yta som är lätt att hålla ren och omöjlig att inte älska. Blandaren monteras på 150 c/c och takduschen är komplett med slang, handdusch och taksil. Observera att blandarfäste säljs separat.

Det som skiljer Godhem 511 från de andra modellerna är att du får blandaren med en badkarspip så du kan njuta en härlig duschupplevelse med fallande vatten över huvudet även i badkaret. 

  • Satinpolerat rostfritt 304 stål.
  • Badkarspip :Vikbar
  • Rördragning (c/c) :150 c/c

För att du får ett friskare liv tillsammans med rostfria produkter. Produkter som inte på något sätt påverkar dig och din familjs hälsa genom att släppa ifrån sig tungmetaller eller andra gifter. Rostfritt stål innehåller heller inga ämnen som är skadliga för natur och stålet är 100 % återvinningsbart.


Varumärke: Strand Stainless