Artikel på Ehandel.se med Villahome.se

Villahome.se är ett familjeägt e-handelsföretag och har sedan 2021 levererat varor till hemmafixare och proffs. Bröderna Anton, Linus, tillsammans med deras pappa Thomas, började skissa på Villahome.se under pandemin 2020, varpå sidan lanserades 2021. Försäljningen under deras första år var strax över 750 000 kronor, men omsättningen ökade till 6,5 miljoner kronor under 2022. Anton, en av medgrundarna, förutspår att företaget har stor potential för fortsatt ökad tillväxt under 2023.

"Ska vara ett av Sveriges största byggvaruhus online"

Företagets tillväxtstrategi är att utöka produktkatalogen, jobba med konverteringsdrivande marknadsföring och sökmotoroptimering för att etablera varumärket bland de stora spelarna. På längre sikt har Villahome.se höga ambitioner och tillväxtmål, där de ska komma att bli en stor spelare bland de större aktörerna.

Med stark tillväxt kommer stora utmaningar

I artikeln nämner Anton att företaget har mött många hinder och utmaningar längs vägen, särskilt när det gäller att hitta en e-handelsplattform och ett ärendehanteringssystem med utrymme för tillväxt. De har också arbetat intensivt för att implementera tekniska funktioner och lösningar för att kunna visa relavant information som beräknad leveranstid och aktuell lagerstatus på produktnivå.

En tillgänglig och personlig kundtjänst

Anton framhäver i artikeln att deras kundtjänst är en av deras viktigaste insatser. Målet är att de vill få nöjda och återkommande kunder som delar med sig av sina recensioner, samt att få kunder att känna sig trygga och bekväma när de handlar hos dem.

Läs hela artikeln med Villahome.se på Ehandel.se.

Nyheter

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras