Artikel på Nollelva | Villahome.se nominerade till e-handelspris

Under den svåra pandemitiden växte en idé fram hos familjen Ekström. Istället för att låta krisen ta över och dränera energin, beslutade sig sönerna Anton och Linus tillsammans med deras pappa Thomas för att satsa på något nytt och gemensamt. Resultatet? E-handelsföretaget Villahome.se, med fokus på att erbjuda högkvalitativa produkter inom bygg, hem och trädgård.

I artikeln finns en exklusiv intervju med vår E-handelsansvarige Anton Ekström där han delar med sig av insikter om Villahome.se's spännande resa och hur det känns att vara nominerade till tävlingen Årets E-handlare 2023 som arrangeras av Pricerunner. Låt oss dyka rakt in i artikeln!

Hur känns det att bli nominerad till Årets E-handlare 2023?

"- Det känns naturligtvis fantastiskt bra, säger Anton som är e-handelsansvarig på Villahome.se. Att finnas med på finalplats med giganter som varit verksamma betydligt längre än oss är stort."

Sedan 2006 har PriceRunner anordnat en av Sveriges största tävling inom e-handel, Årets E-handlare, där kunderna själva röstar fram sina favoriter. För e-handelsföretaget Villahome.se innebar det att ta sig till final, och därifrån vidare till nästa utmaning - Mystery Shopping. Här blir kundupplevelsen satt på prov, från användarvänlighet till kundtjänst, och bedöms noggrant. Villahome.se har ställts inför många utmaningar under sin tillväxt, men har lyckats möta dem med en imponerande skicklighet. Låt oss ta en titt på deras framgångsresa och se hur de har övervunnit hinder på vägen till att bli en av Sveriges ledande e-handel inom bygg, hem och trädgård.

Vilka utmaningar kommer med så stark tillväxt?

"- Det har varit många utmaningar på vår resa, berättar Anton från Villahome.se. En av de största utmaningarna har varit att hitta en lämplig e-handelsplattform och ett ärendehanteringssystem som kan hantera hög ordervolym, storskalig produktkatalog och framtida tillväxt. Vi ville också implementera tekniska funktioner och lösningar som möjliggör information på produktnivå, som beräknad leveranstid, aktuell lagerstatus och leveranssätt. Det var en utmaning att hitta en plattform som uppfyllde alla våra krav, men vi är stolta över att ha lyckats lösa detta och kunna erbjuda våra kunder en smidig och tillfredsställande köpupplevelse."

Imponerande start, hur ser ni på framtiden?

"Kundens behov är alltid vår högsta prioritet, säger Anton från Villahome.se. Vi kommer fortsätta att automatisera delar av vår dagliga verksamhet för att skapa en smidig och effektiv organisation som kan fortsätta växa. Breddning av vårt produktutbud är också en viktig del av vår framtidsplan, så att vi kan fortsätta att erbjuda våra kunder det bästa och mest omfattande sortimentet inom bygg, hem och trädgård. Vi ser fram emot att fortsätta att utveckla vår verksamhet och ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen."

Nyheter

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras