Interbuild Akacia Vit Trall 30x30 10-pack

Artikelnummer: 673206
  • 325 kr

Vitt trallgolv tillverkad av äkta massiv Akacia trä som är utformade för att skapa ett direkt golv över plana ytor och passar perfekt på uteplatser. Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, Delbetalning, Kort, Konto, Bank
Swish - till 123 215 16 52
Offert (läs mer)
Certifierad E-handlare - PriceRunner Köpgaranti
Fri Frakt - Smidig leverans

Trallgolv tillverkad av äkta massiv Akacia trä. Plattorna är utformade för att skapa ett direkt golv över plana ytor och passar perfekt på uteplatser och pooldäck. Vattnet passerar under plattorna då trälisterna lyfts upp på en PPCO2-bas.


Äkta Akacia lövträ

Plattorna är tillverkade av äkta Akacia lövträ med teak linkande oljor som ger plattorna många år med väderbeständiga egenskaper. Plattorna är behandlade med Interbuilds gyllene teakfinish och miljövänliga och livsmedelssäkra ZERO% VOC hårdvaxolja. 

Unik design

Plattorna har en unik design och beprövad konstruktion med 20 korta lameller per platta och klickfunktion vilket gör att plattorna enkelt tas isär och klickas tillbaka igen. Plattorna är 15 mm höga vilket gör att dom passar lätt under de flesta terassdörrar. Dessa plattor är ett måste på alla balkonger, verandor, uteplatser och pooldäck för att skapa en varm och mysig känsla utomhus.

Garanti

Interbuild lämnar en 5års engångsgaranti på sina plattor och plastnät tillverkade av PPCO2 som är samma material som används på bland annat bilstötfångare.

Underhåll

Plattorna levereras föroljade och kan användas utomhus omedelbart. Om du lämnar plattorna utomhus över vintern rekommenderar vi att du rengör dem före snöfall och torkar dem i solsken och sedan borstar dem med en bra träolja.

Plattornas historia

För många år sedan producerade Interbuild stora kvantiteter av en badrumshylla i Akacia och under produktionen fick dom många bitar över som dom tänkte använda för att tillverka en takplatta och det var där idén föddes. Och idag har Interbuilds trallplattor skickats över hela världen.

Specifikationer:

Längd: 300 mm
Bredd: 300 mm
Tjocklek: 15 mm
Antal: 0,9 m2/frp
Antal: 10 st/frp
Typ: Trallgolv
Färg: Vit
Material: Massiv Akacia
Mått: 300x300 mmVarumärke: Interbuild