Sikkerthjem S6evo Larmsystem Villapaket

Artikelnummer: S6KIT-HOU
  • 2 499 kr

Sikkerthjems Villapaket är så mycket mer än bara ett larm och är en perfekt utgångspunkt för larmskydd av större bostäder såsom villor och friliggande hus. Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, delbetalning, kort, konto, bank
Vi lämnar gärna en offert (läs mer)
Billigt och fraktfritt, utan expeditionsavgift
Leverans (läs mer)

Sikkerthjems Villapaket är så mycket mer än bara ett larm och är en perfekt utgångspunkt för larmskydd av större bostäder såsom villor och friliggande hus. Allting sker i realtid tack vare internetanslutningen och synkroniseras över till din och alla andra användares smartphones och du får en helt ny kontroll över ditt hem och tar det klassiska larmsystemet till nya höjder. Med Villapaketet kan du allltid känna dig trygg & säker då de senaste säkerhetsuppdateringarna uppdateras automatiskt, och allt är helt gratis.

Fördubbla säkerheten genom kommunikation med WiFi och SMS

S6evo™ SMS-backup erbjuder en automatiskt backup som tar över händelsen vid bristande internetanslutning och skickar då ett SMS till dig om vad som händer i ditt hem. Detta då vi vet att man inte alltid har tillgång till internet då din internetleverantör kan uppleva problem och krascha, eller så är du kanske utomlands och har stängt av mobildata men fortfarande vill ha koll på vad som händer. För att du ska kunna använda S6evo™-systemet krävs inte SMS-Backup men det rekommenderas starkt. SMS-backup kräver ett SIM-kort som säljs separat. 

Anslut enkelt extra tillbehör med QR Connect

QR Connect gör det användarvänligt att lägga till extra tillbehör genom att scanna QR-koden på tillbehören med din smartphone och är en del av DNA:et i S6evo™-systemet. För att inte externa trådlösa signaler lagras felaktigt i systemet elimineras den risken med QR Connect.

Kontrollera användare

För att kunna använda S6evo™-systemet installerar du Sikkerthjems gratis S6evo™-app på din iPhone® eller Android™-telefon. Inne i appen kan du sedan enkelt ge andra tillgång till systemet där du även kan välja hur mycket åtkomst dom ska få. Om man bara vill ha meddelande om larmet går behöver man inte installera appen och om du har ett SikkertHjem™ SMS-kort kan du också skapa obegränsat antal larmmottagare som bara får SMS om larmet går. 

Sätt S6evo™ på autopilot

SmartControl. S6evo™ autopilot erbjuder dig att skapa automatiserade regler där du kan bestämma tidpunkter där larmet eller elektriska apparater ska slås på eller av.

Husdjur är välkomna. Men inte tjuvar

S6evo™ älskar djur och har rörelsesensorer utformade till att ignorera husdjur upp till ca 25kg vilket gör att larmet inte kommer utlösas när en katt eller medelstor hund passerar en sensor. Har du större djur i hemmet rekommenderar vi att du istället säkrar upp med öppningskontakter då större hundar eller katter som hoppar upp på möbler framför sensorn kan få sensorn att aktiveras. 

Videoövervakning direkt på din smartphone

Med S6evo™ kan du utöka ditt larmsystem med HD-videoövervakning genom att enkelt ansluta SmartCams till ditt system och hänga med var du än befinner dig direkt från S6evo™-appen på din mobiltelefon. Med ett MicroSD-minneskort i dina SmartCams kan du vis inspelningshistorik från 14 dagar tillbaka i tiden.  SmartCam till S6evo™ finns för både inomhus och utomhus bruk och finns med mörkerseende, rörelsedetektering och videokryptering som skyddar din integritet. 

Ingen prenumeration eller extra avgifter

S6evo™ är gratis att använda och kräver ingen prenumeration eller extra utgifter såsom väktaravgift, utryckningsavgift och alla andra utgifter som andra larmföretag har. 

Från den dagen du har köpt och betalat ditt S6evo™-system är det ditt och du behöver inte betala för att systemet ska fungera och all support från Sikkerthjem är gratis. Det enda som kostar är om du väljer att sätta in ett SMS-kort i SMS-Backup systemet. SMS-kortet kostar 359:- för 12 månaders obegränsade SMS och är det billigaste på marknaden.

Total kontroll oavsett var du är

Ha full kontroll oavsett var du befinner dig med S6evo™-appen som finns tillgänglig på både iOS- och Android-telefoner. Installationen sker snabbt och enkelt och appen guidar dig genom hela processen steg för steg och när appen är installerad och redo att användas kan du ta kontroll över ditt system och t.ex. öppna så grannen kan vattna blommorna medan du njuter av semestern på andra sidan jordklotet. Appen finns också kompatibel med Apple Watch och ger dig automatiskt meddelanden från ditt S6evo™-system direkt på din handled om något händer.

Anpassa och utöka hur du vill

Med larmpaketet kan du anpassa och utöka larmsystemet precis hur du vill och oavsett vilket paket du har köpt kan du alltid anpassa och utöka ditt S6evo™-system med en mängd sensorer och tillbehör som var och en ger ditt system nya funktioner. 

Sikkerthjem

S6evo™ är en dansk produkt av Sikkerthjem och är ett resultat av 10 års utveckling av marknadsledande larmsystem. Sedan 2008 har Sikkerthjem gjort fler än 50 000 privata hem och företag säkra och all feedback från deras användare utgör hela DNA:et i S6evo™. De små detaljerna som S6evo™ består av gör att den sticker ut på marknaden från de andra larmprodukterna och användarvänligheten, alla smarta funktioner och säkerheten gör att S6evo™ ständigt utvecklas och leder till att nya funktioner kontinuerligt läggs till. Detta är bara en del av det som gör S6evo™ speciellt.

Villapaketet är det mest sålda av Sikkerthjems larmpaket och innehåller den största rabatten jämfört med att köpa delarna separat. 

Läs testresultat och utvärdering


Viktigt: För att Villapaketet ska fungera krävs internetanslutning på installationsplatsen.


Paketet innehåller

1 x SmartBox (huvudbox m. IP och GSM modul),  nyckelbrickavläsare, back-upp batteri, sabotageknapp.
2 x Trädlös rörelsedetektor (husdjurssäker <25kg) - PIR (SMS vid lagt batteri) - (S6PIR)
2 x Trädlös öppningskontakt (SMS vid lagt batteri) - (S6DWC)
2 x Fjärrkontroll - (S6RMT)
2 x Nyckelbricka - (S6TAG)
3 x Preventiva fönsterdekaler, UV, Alarm (0611)
1 x 220/12V strömförsörjning
1 x Quick Start Guide
Monteringsfäste/beslagVarumärke: Sikkerthjem