Sikkerthjem SMS-kort

Artikelnummer: SH-1015
  • 359 kr

Detta SMS-kort gör så att du kan dra full nytta av systemets potential. SMS-kortet är giltigt i 12 månader från den dagen du aktiverar kortet. Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, Delbetalning, Kort, Konto, Bank
Swish - till 123 215 16 52
Offert (läs mer)
Certifierad E-handlare - PriceRunner Köpgaranti
Fri Frakt - Smidig leverans

Detta SMS-kort gör så att du kan dra full nytta av systemets potential. SMS-kortet är giltigt i 12 månader från den dagen du aktiverar kortet och du kan sedan välja att förlänga det digitalt så du undviker att behöva byta kort och telefonnummer både i systemet och dina larm mottagare.

SMS-kort för S6evo™

När din internetanslutning är nere får du automatisk SMS-säkerhetskopiering via SMS-kortet. Du kan också utöka ditt grannsäkerhetsnätverk med ett obegränsat antal larmmottagare som inte behöver appen installerad på sin telefon utan dom får istället ett text meddelande om ditt larm går.

SMS-kort för S5-Touch™

Via ett S5-Touch™-systemet krävs ett Sim-kort eftersom att all kommunikation till och från larmet sker via SMS och med SMS-kortet får du obegränsad förbrukning i ditt S5-Touch™-system i 12 månader. Alltså betalar du inte för varje textmeddelande och du behöver inte komma ihåg att fylla på SIM-kortet med pengar.

Grannsäkerhet

Maximera grannsäkerheten med hjälp av SMS-kortet och ge full åtkomst till funktionen grannskapet där varnings SMS skickas till dina valda grannar, vänner eller familjemedlemmar när en händelse uppstår. Du kan också använda din mobiltelefon som kontroll för larmsystemet genom att enkelt ansluta eller koppla bort systemet via ett enda SMS. SMS-kortet gör också så att du kan se över statusmeddelanden som informerar dig via SMS om tex ett strömavbrott skulle uppstå.

 

VIKTIG

SMS-kortet ger dig obegränsad åtkomst till alla systemets SMS-relaterade funktioner, larmmeddelanden, statusmeddelanden, SMS-drift osv och är begränsat till att bara använda SMS och inte röstsamtal.


Villkor

Genom att köpa och aktivera ett SikkertHjem™ SMS-kort accepterar du också Sikkerthjems användarvillkor enligt beskrivningen nedan.

Ett SikkertHjem™ SMS-kort är giltigt i 12 månader från det att kortet aktiverades på www.sikkerthjem.dk/aktivering. SMS-kortet kan bara skicka och ta emot SMS-meddelanden. Samtal och data är inte tillgängliga. SMS-kortet förnyas inte automatiskt. Sikkerthjem kommer att informera dig via e-post när det är dags att utöka SMS-tjänsten. Du gör det enkelt genom att klicka på länken i det skickade e-postmeddelandet och betala för en ny 12-månadersperiod. Om du inte vill förlänga SMS-tjänsten, ignorerar du bara Sikkerthjems förfrågningar så stängs kortet automatiskt i slutet av perioden. SMS-kortet får endast användas i larmsystem Safe Home installerade i Danmark och Sverige (exklusive Grönland och Färöarna). SMS-kortet får inte användas i andra larmsystem eller i någon typ av enhet som kommunicerar via ett SIM-kort. SMS-kortet kan skicka meddelanden till danska och svenska telefonnummer även om dessa telefoner finns i andra länder. SMS-kortet använder Telenors mobilnät. Det är ditt eget ansvar att kontrollera att täckningen är bra i det område där du installerar larmsystemet. Det finns ingen täckningsgaranti. Överträdelse av användningsvillkoren kommer att resultera i omedelbar stängning av SMS-kortet utan föregående meddelande.

 

AKTIVERING
SMS-kortet måste aktiveras på www.sikkerthjem.se/aktivering (öppnas i nytt fönster) före användning.


Varumärke: Sikkerthjem