Sikkerthjem S6evo SmartPlug

Artikelnummer: S6PLG
  • 479 kr

Styr dina elapparater såsom lampor eller radio så att det verkar vara någon hemma när du är bortrest. På så sätt lurar du potentiella inbrottstjuvar. Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, Delbetalning, Kort, Konto, Bank
Swish - till 123 215 16 52
Offert (läs mer)
Certifierad E-handlare - PriceRunner Köpgaranti
Fri Frakt - Smidig leverans

Styr dina elektrisk anslutna apparater såsom lampor eller radio så att det verkar vara någon hemma även om du är bortrest. Med SmartPlug kan du se till att det är tänt när du kommer hem genom att ställa in automatiska regler som styr ditt uttag efter den tid du önskar. Du kan tex göra en regel där larmet aktiveras 20:30 och släck lampan i sovrummet. Nästan vilken elapparat som helst går att styras direkt från fjärrkontrollen eller från din mobiltelefon. 

 

SmartPlugs funktion

SmartPlugen sitter mellan vägguttaget och elapparaten som du vill styra vilket gör det möjligt för dig att kunna stänga av och sätta på apparaten direkt från appen oavsett var i världen du befinner dig.

Få en komplett autopilot upplevelse genom att kombinera den automatiska styrningen för när dina elektriska apparater ska slås på med din SmartPlug med larmets av och på funktion

Vi rekommenderar

För att hålla ditt hem så säkert som möjligt när du är bortrest rekommenderar vi att du använder minst en SmartPlug i huset som styr en lampa, på så sätt kan du lura potentiella inbrottstjuvar att det är någon hemma.


Varumärke: Sikkerthjem