Strand Stainless Diskbänk STWT80E20

Artikelnummer: STWT80E20
  • 4 435 kr

Strand Diskbänk är perfekt när du enkelt och snabbt vill montera en disklåda i köket, här slipper du att skära ut ett hål i bänkskivan istället kapas skivan i ö Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, delbetalning, kort, konto, bank
Vi lämnar gärna en offert (läs mer)
Billigt och fraktfritt, utan expeditionsavgift
Leverans (läs mer)

Strand Diskbänk är perfekt när du enkelt och snabbt vill montera en disklåda i köket, här slipper du att skära ut ett hål i bänkskivan istället kapas skivan i önskad längd.

Mått:
Bredd: 800mm
Längd: 610mm
Djup: 185mm
Tjocklek: 20mm

ROSTFRITT STÅL GER EN KÄNSLA AV LYX

Rostfritt stål är två gånger starkare än mässing. Inget annat material är så hållbart, så hygieniskt, så miljövänligt och så enkelt att rengöra som rostfritt stål. Strands produkter är även helt outstanding för offentliga miljöer. 

Ge familjen den lyxen att omge sig med det starkaste och finaste av alla material; rostfritt stål. Vi kallar vårt koncept för Stainless Living.

SMART MILJÖVAL
Rostfritt stål innehåller inga ämnen som är skadliga för människor och natur och kan lätt återvinnas till 100%. 

Rostfritt stål återfinns överallt där man ställer höga krav på hygien och hållbarhet, säkert har du bestick och kastruller tillverkade av rostfritt stål hemma. Förnicklad mässing däremot innehåller varierande mängder bly, detta är ett av skälen till att man inte använder denna giftiga tungmetall i dessa produkter. 

Inom livsmedelsindustrin är det rostfritt stål som gäller.


Varumärke: Strand Stainless