FairNet Ångstation Comfort

Artikelnummer: STRCOMFORT
  • 5 190 kr

Den perfekta för dig som vill stryka länge utan avbrott. Med separat kallvatten tank som du kan fylla på utan att stänga av och extra snabb i starten. Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, delbetalning, kort, konto, bank
Vi lämnar gärna en offert (läs mer)
Billigt och fraktfritt, utan expeditionsavgift
Leverans (läs mer)

Den perfekta för dig som vill stryka länge utan avbrott. Med separat kallvatten tank som du kan fylla på utan att stänga av och extra snabb i starten då den värmer lite vatten i taget. Med den patenterade dubbla uppvärmningen i skräddarjärnet får du en jämn och fin torr ånga och behåller trycket som byggts upp i tanken vilket är en stor fördel jämfört med traditionella järn och ångstationer. 

Metalltanken och den tjocka aluminiumsulan på järnet är av högsta kvalité. Med denna ångstation får du en känsla av ett nytt plagg efter strykningen tack vare den finfördelade ångan som öppnar fibrerna och den jämna värmet i järnet fixerar. Med denna ångstation kan du stryka i flera lager, ånga plagg hängande på galge eller stryka sängkläderna på plats. Metalltanken är lika snygg efter flera år av användning. Ångstationen har dessutom ställbart tryck och ångmängd, skräddarjärn, teflonsko för material som inte tål strykning, avkalkningsprogram samt en inställning till varje material med rätt temperatur och tryck på ångan för att inte fördärva kläderna. Reservdelar finns till varje del på maskinen

                         
Tillbehör som ingår:
Teflonsula
Avkalkningsmedel
Påfyllningsflaska
Sladdhållare

Produktfakta:
Ångtryck: 4 bar
Uppvärmning: 3 min
Kallvattentank: 0,65 l
Ångmängd: Reglerbar
Vattenförsörjning: Automatisk
Mått: ( L x D x H) 36x27x29
Effekt: 2100 w
Vikt: 5,9 kgVarumärke: FairNet