FairNet Ångstation Cristal Plus

Artikelnummer: STRCRISTALPLUS
  • 6 290 kr

Slitstark och rejäl ångstation med metalltank, skräddarjärn och en lite större rostfri vattentank, perfekt när du vill ha igång maskinen långa stunder Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, Delbetalning, Kort, Konto, Bank
Swish - till 123 215 16 52
Offert (läs mer)
Certifierad E-handlare - PriceRunner Köpgaranti
Fri Frakt - Smidig leverans

Slitstark och rejäl ångstation med metalltank, skräddarjärn och en lite större rostfri vattentank som är perfekt när du vill ha igång maskinen långa stunder under dagen. Den torra och fina ångan håller ett högt tryck hela vägen tack vare den patenterade dubbla uppvärmningen i järnet.

Du behöver heller inte vänta på att trycket i ångan ska byggas upp när tanken är uppvärmd då den alltid har ett konstant och jämnt ångflöde vilket är en stor skillnad mot enklare modeller av ångstationer där du ofta får vänta på att ångtrycket ska byggas upp.

Det här är ångstationen för semiproffs med en konstant 430 gram ånga/minut och 2 Liters tank för längre stryktid. Ångstationen är i krom med skräddarjärn, ställbar ångmängd, ställbart tryck 2-3,5 bar och kontinuerlig ånga. Den har också separata strömbrytare för tank och järn, påfyllnadsflaska med överfyllningsskydd, avkalkningsbar samt avtagbar teflonsko för pressning. Denna ångstation passar alla FairNets bord och har alltid samma värmeinställning oavsett material.


Tillbehör som ingår:

Teflonsula

Påfyllningsflaska

Silikonmatta

Avkalkningsmedel


Produktfakta:

Ångtryck: Konstant 4 bar

Uppvärmning: Full tank 12 min

Vattentank: 2 l

Mått: B24xH32xD42

Effekt: 2250 w

Total vikt: 6 kgVarumärke: FairNet