Strand Stainless Köksblandare RETRO RE-1003

Artikelnummer: RE-1003
  • 3 495 kr

När det ska renoveras eller byggas tidstypiskt är serien Retro med sin design typisk för en romantisk och lite mer svulstig era med klassiska runda former. Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, Delbetalning, Kort, Konto, Bank
Swish - till 123 215 16 52
Offert (läs mer)
Certifierad E-handlare - PriceRunner Köpgaranti
Fri Frakt - Smidig leverans

RETRO RE-1003

Trender inom inredning kommer och går. Tidlösa klassiker blandas med det moderna och som leverantör av blandare till kök och badrum gör Strand kranar som ska kunna passa i de flesta hem och sammanhang. När det ska renoveras eller byggas tidstypiskt är serien Retro med sin design typisk för en romantisk och lite mer svulstig era med runda former och ett klassiskt snitt. Retro 1003 är en modern en-greppsblandare utan avstängning till diskmaskin som bör, om önskas, installeras separat. Blandaren har utdragbar slang och ett munstycke med två olika stråltyper för olika typer av sköljning och disk.

ECO-KOMFORT

Våra blandare är utrustade med vattensparfunktioner även kallat eco-komfort.

Komfortläget på vattenflödet för det dagliga användandet gör att du både sparar på vatten och energi utan att påverka komforten på blandaren.

Genom att dra spaken till första läget sparar du upp till 20% av vattenförbrukningen, när du behöver max flöde drar du spaken förbi stoppet eller klicket som vi kallar det. Detta minskar påfrestning på rör vid öppning stängning.

SMART MILJÖVAL

Rostfritt stål innehåller inga ämnen som är skadliga för människor och natur och kan lätt återvinnas till 100%. 

Rostfritt stål återfinns överallt där man ställer höga krav på hygien och hållbarhet, säkert har du bestick och kastruller tillverkade av rostfritt stål hemma. Förnicklad mässing däremot innehåller varierande mängder bly, detta är ett av skälen till att man inte använder denna giftiga tungmetall i dessa produkter. 

Inom livsmedelsindustrin är det rostfritt stål som gäller.

Certifieringar

Våra blandare är testade och certifierade enligt EN 817.

  • Satinpolerat rostfritt 304 stål.
  • Håltagning (mm) :38mm
  • Olika stråltyper
  • Piputsprång (mm) :255mm
  • Eco- Komfort

För att du får ett friskare liv tillsammans med rostfria produkter. Produkter som inte på något sätt påverkar dig och din familjs hälsa genom att släppa ifrån sig tungmetaller eller andra gifter. Rostfritt stål innehåller heller inga ämnen som är skadliga för natur och stålet är 100 % återvinningsbart.

KARTONGENS INNEHÅLL

1 RE-1003
2 Neoflex® SPX DN8
3 Utdragbar Slang
4 Fjäder
5 Fjäderstopp
6 Muttrar
7 Diskbänksstöd
8 Mellanlägg av gummi
9 Låsbricka

Teknisk data

Arbetstryck: 50 - 1000 kPa
Flöde vid 300 kPa: 0.20 l/s
Ljuddämpning: JA
Testtryck max 1 600 kPa
Varmvatten max 80° C

Observera att köksblandare med utdragbar-pip har håltagning 40 mm.
Varumärke: Strand Stainless