Swim & Fun Pool Santorini XL 120 cm Djup

Artikelnummer: 1944
  • 7 999 kr

Förläng badsäsongen och gör badupplevelsen bekväm med Santorini XL Pool som är en solid familjepool tillräckligt stor för de flesta vattenlekar. Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, Delbetalning, Kort, Konto, Bank
Swish - till 123 215 16 52
Offert (läs mer)
Certifierad E-handlare - PriceRunner Köpgaranti
Fri Frakt - Smidig leverans

Förläng badsäsongen och gör badupplevelsen bekväm med Santorini XL Pool som är en solid familjepool tillräckligt stor för de flesta vattenlekar och ger din familj den ultimata badupplevelsen. Poolen är perfekt för stora barn och vuxna som vill njuta av sommaren och bada i sin egen trädgård.

I poolens 10 800 liter finns det gott om utrymme för hela familjen att njuta av den. Då bra badupplevelser kräver ren vattenmiljö medföljer ett inbyggt skimmerset av hög kvalite som effektivt filtrerar bort smuts och löv. Det ingår även stosar till inloppet, klämmor, packningar, poolslangar, adapter för skimmer korg och dammsugare. Inte nog med det så ingår även "Filtersystem 1087" som är komplett med Filterballs.


Filterballs

Filterball System 100W är ett effektivt, enkelt och komplett filtersystem som är utveckalt för mindre trädgårdspooler med en max vattenvolym upp till 14 m3. Systemet är för dig som vill ha ett filtersystem med extra hög filtreringsförmåga där hanteringen är enkel och smidig under badsäsongen.

Filtersystemet levereras komplett med dom revolutionerande 320 gram Filterbollarna som tar bort betydligt mindre och fler partiklar och föroreningar i poolvattnet än vad traditionellt filtersand gör vilket ger ett extra klart vatten. Filterbollarna kan smidigt spolas rena för att återanvändas nästa sommar. Filtersystemet kan användas på alla typer av pooler som har möjlighet att ansluta det externa filtersystemet och kan användas med normal poolslang med ett mått på 32/38 mm.

Filterbollar har en oöverträffad filtreringseffekt jämfört med sand och filterpatroner och ger ett rent och kristallklart vatten. Filterbollarna fångar upp svävande partiklar i vattnet ned till en storlek på 10 mikron och anpassar sig efter formen på alla filter. Medans filtersand fångar upp partiklar ned till en storlek på 40-50 mikron. Filterbollarna går dessutom att tvätta i tvättmaskinen utan diskmedel.


Specifikationer Santorini Pool:

Poolstorlek: Ø3,6 x 1,2 meter
Poolstorlek: 10 800 liter
Skimmerset: Ja
Filtersystem: Ja, modell 1087

Specifikationer Pump

Max. poolvolym: 14 000 liter
Pumpens effekt: 100 W
Pumpkapacitet: 4 000 l/timme
Rengöringskapacitet: 3 800 l/timme
Qmax: 67 l/min
Hmax: 5 m
Manometer: Nej
Förfilter: Nej
Filtertankens storlek: Ø 250 mm
Filterbollar: 320 gram
Spänning: 230 V/50 Hz
Slanganslutning: Ø32/38 mm
Självprimning: Nej
Mått: L-514,0 × B-287,7 × H-432,0 mmVarumärke: Swim & Fun


Video

Swim & Funs Santorini XL Pool är ny för säsongen och är i grunden samma som Kreta Family Pool bara  en annan färg, därav namnet i videon.