Swim & Fun Raptor Poolrobot med Appstyrning

Artikelnummer: 1048
  • 12 399 kr

PoolRaptor är en Poolrobot som effektivt rengör hela din pool som du styr med din mobil. Denna robot rengör botten, sidorna och vattenlinjen på din pool. Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, delbetalning, kort, konto, bank
Vi lämnar gärna en offert (läs mer)
Billigt och fraktfritt, utan expeditionsavgift
Leverans (läs mer)

PoolRaptor är en Pool Robot som effektivt rengör hela din pool som du styr med din mobil. Denna robot rengör botten, sidorna och vattenlinjen på din pool och har 3 automatiska rengöringsprogram. Roboten har en renings räckvidd på upp till 200 m3 och är lätt att öppna och rengöra och har sitt filter på toppen.


Effektiv rengöring av hela poolen styrs av Smartphone
Bluetooth styrning via Smartphone App
Kör inte upp poolkanten


Denna energibesparande och högeffektiva robotdammsugare rengör poolens sidor, botten och vattenlinje automatiskt genom sitt avancerade datorstyrda operativsystem. Du kan enkelt hantera poolroboten manuellt i poolen eller välja en av de 3 automatiska reningsprogrammen via smartphone appen.

De två filtermagasinen når du lätt från toppen av poolroboten vilket gör rengöringen av filter snabbt och enkelt. Filtret har en densitet på 180 mikron. Roboten har en säkring som hindrar roboten från att gå upp över bassängkanten och en extern kontrollpanel som visar tiden samt det valda rengöringsprogrammet.

Vi rekommenderar att du kompletterar din städning med Spa & Pool Cleaner Automatic som kan användas för både rengöring av hörn och trappor i din pool då denna robot inte är konstruerad för det.

 
Observera att denna poolrobot är förberedd för pooler med liner. Byt ut PoolRaptor-rullarna och beställ skumrullar (art.nr. 1261) om poolen är tillverkad av glasfiber, med mosaik eller liknande material.Varumärke: Swim & Fun