Uppblåsbart spabad

Uppblåsbart spabad & bubbelpool för maximal avkoppling utomhus

Vi har tillsammans med våra leverantörer tagit fram uppblåsbara spabad av absolut högsta kvalitet som är speciellt framtagna för det svenska kalla klimatet. Visste du att vi har en 10 års lång erfarenhet inom pool och spa? Vi är stensäkra på att de produkter vi erbjuder är kvalitetssäkrade och noggrant utvalda. Med vår expertis kan du känna dig trygg vid köp av uppblåsbart spabad och du kan självklart kontakta oss för produktrådgivning inför ditt köp på [email protected] eller på telefon 011-300 48 30.

Fördelar och effekter

Hydromassage 

Ordet ”hydromassage” består av två delar: hydro, från grekiskans hydor (som betyder vatten) och massage. Det innebär att hydromassage också består av två delar: vatten och massage. Båda är välgörande för kroppen och ditt välmående i stort.
Den terapeutiska användningen av vatten går långt tillbaka i historien. Olika typer av hydroterapi har använts i antika egyptiska, grekiska och romerska civilisationer. Kungahusen i det forna Egypten badade med eteriska oljor och blommor, medan romarna hade allmänna bad för sina invånare. Andra kulturer med en lång historik av hydroterapi är bland annat Kina och Japan, varav den senare i huvudsak fokuserade på japanska varma källor.


Hydroterapi

Hydroterapi, eller vattenterapi, är att med hjälp av vatten (varmt, kallt, ånga eller is) lindra obehag och främja fysiskt välbefinnande. I hydromassage nyttjas trycket från flödet av vatten och/eller luft mot huden. Vattnet i kombination med trycket från luften som flödar ut ger direktmassage som stimulerar blodcirkulationen i hela kroppen. Effekterna från hydromassage kommer från den fysiska massageaktiviteten i vattenstrålarna i kombination med badets vattentemperatur och/eller eventuella badsalter som används.