Lay-Z-Spa Hawaii Uppblåsbart Spabad

Artikelnummer: 60031
  • 9 495 kr

Bestways uppblåsbara spabad Hawaii gör att du kan uppleva lyxen av ett riktigt spa med all komfort och välbefinnande du behöver direkt i ditt hem. Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, delbetalning, kort, konto, bank
Vi lämnar gärna en offert (läs mer)
Billigt och fraktfritt, utan expeditionsavgift
Leverans (läs mer)

Bestways uppblåsbara spabad Hawaii gör att du kan uppleva lyxen av ett riktigt spa med all komfort och välbefinnande du behöver direkt i ditt hem.

Detta spabad har i jämförelse med de andra i Bestway Lay-Z-sortimentet en lyxig beläggning i konstläder som gör poolen unik.
Hawaii spabadet har en integrerad digital kontrollpanel som låter dig kontrollera alla funktioner samtidigt som du sitter och njuter i spabadet. Spabadets värmesystem kan uppnå max 40 grader och har det dubbla Hydrojet Pro hydromassagesystemet med 140 luftstrålar samt 8 vattenstrålar som är justerbara som gör att du kan uppleva den tropiska atmosfären hemma. Vattenstrålarna är mycket kraftfulla och löser upp spänningar i fötter, ben, rygg och axlar med den intensitet du själv vill ha samtidigt som de varma bubblorna omsluter dig från botten och upp.

Hawaii uppblåses extremt lätt och har en digital kontrollpanel där du kan styra allt från massagejets till temperatur samt timer där du kan ställa in en exakt tid då du vill att spabadet ska värmas upp i som max 72 timmar i förväg.

Enkel installation

Installationen av Hawaii tar cirka 20 minuter och kräver inte några verktyg då allt du behöver redan ingår i paketet där du också hittar allt du behöver för underhåll och idrifttagning såsom filtersystemet med filterpatronen, överdraget för att skydda spabadet då det inte används och den kemiska flottören som ständigt distribuerar klor i spabadet.

Bestways Lay-Z-spa är de enda uppblåsbara spabaden som kombinerar kvalitet med enkel användning, allt till ett konkurrenskraftigt pris.

Tekniska funktioner

Mått: 180x180x71cm (bredd, längd, höjd)
Redo att användas upp till 6 personer
Kapacitet på 795 liter vatten
PVC-liner med DuraPlus-teknik (tre extra starka lager) och Y-balk med skumbotten
Freeze Shield system
Hydrojet Pro-teknik med 140 varmluftsstrålar och 8 justerbara vattenstrålar
Maximal vattentemperatur: 40 ° C
Multifunktionspump med digital tryckknapp och integrerad dryckeshållare
Energibesparande timer
Chemconnect klordiffusor
VI filterpatron
Uppblåsbart överdrag
Montering på 20 minuter utan användning av verktygVarumärke: Bestway