M-Spa Aurora D-AU06 Delight Uppblåsbart Spabad 6 personer

Artikelnummer: 7050056
  • 7 995 kr

Aurora D-AU06 Delight Uppblåsbart Spabad är ett bekvämt spabad gjort av ett antibakteriellt material för bästa vattenkvalité med plats för 6 personer. Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, delbetalning, kort, konto, bank
Vi lämnar gärna en offert (läs mer)
Billigt och fraktfritt, utan expeditionsavgift
Leverans (läs mer)

Uppblåsbart Spa M-Spa Aurora D-AU06 Delight är ett bekvämt spabad gjort av ett antibakteriellt material för bästa vattenkvalité med plats för upp till 6-personer.

Spa-badet är utrustat med flera smarta funktioner som exempelvis automatiskt uppblåsning som gör att badet blåser upp sig själv med bara ett knapptryck. Upp till 6 personer kan bada ute året runt i temperaturer ned till -10 grader!

Maximal massage och avkoppling

Inte nog med att Spa-badet är utrustat med ställbar 3-stegs bubbelfunktion så har den också en integrerad motorenhet som genererar 138st noggrant fördelade bubbelstrålar som ger dig maximal massage och avkoppling. Spa-Badet har en medföljande fjärrkontroll som gör att du enkelt kan ställa in önskad effekt på bubblorna.

Spa-badet går att värma upp till max 40°C och har en uppvärmingstid på upp till 2°C i timmen.

Snabb och smidig installation

SoHo Premium har en mycket enkel och snabb installation på 10 minuter som med hjälp av endast ett knapptryck och ett vred så blåser spabadet upp sig själv.

Det lilla extra

Vi erbjuder en rad olika tillbehör till spabadet.

Vissa tillbehör är nödvändiga såsom rengörings kit för att hålla vattnet rent, men så finns det också de tillbehör för den som vill ha det lilla extra såsom flytande bar eller varför inte en LED-belysning för att få till den extra mysfaktorn. För att minska energikostnaden kan du köpa till ett uppblåsbart isolerlock.

Den medföljande fjärrkontrollen gör spabadet mycket enkelt att använda, via den så kan du bestämma om du vill ha bubblor eller inte och en rad andra funktioner den påminner dig också om när du behöver rengöra eller byta filter för att bibehålla en bra vattenkvalité.

Storlek

- Yttermått: Ø204 cm

- Innermått: Ø160 cm

Specifikationer


Garanti: 
2 års garanti
Varumärke:
M-Spa
Art.Nr:
7050056
Färg:
Mörkgrå/Vit
Volym:
930 l
Antal Personer:
6st
Jets:
138 st
Manöverpanel:
Ja
Rengöring:
Filter & Ozon
Belysning:
Nej
Höjd:
70 cm
Längd:
204 cm
Diameter:
204 cm
Material:
Rhino-Tech 6-Lager förstärkt PVC
Serie:
Aurora
Typ:
Spabad
Form:
Rund
Effekt:
1500 W
Fjärrkontroll:
Ja
Spänning:
230 V
Anslutning El:
10A
Vikt:
27 kg
EAN-nr:
6954521622002


Varumärke: M-Spa

Dokument

Dokument