Briv Sovsäck Ranger

Artikelnummer: 74-320245
  • 799 kr

Ranger är Brivs "tuffaste" sovsäck för dig som vill kunna campa och vara ute i naturen även när det är kallt ute. Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, Delbetalning, Kort, Konto, Bank
Swish - till 123 215 16 52
Offert (läs mer)
Certifierad E-handlare - PriceRunner Köpgaranti
Fri Frakt - Smidig leverans

Ranger är Brivs "tuffaste" sovsäck för dig som vill kunna campa och vara ute i naturen även när det är kallt ute. Yttertyg i kraftigare ripstop polyester och micro fiber pongee invändigt för en behagligare känsla. 

Storlek: 230x80x55 cm.

Vikt: 2.100 g.

Material: 240 och 210T Ripstop polyester.

Foder: 210T Micro fiber pongee.

Stoppning: 2-lags Dural H4 Hollowfiber 500g/m2.

Tvättråd: Fintvätt 30ºC. Dropptorkas.

Temperaturgränser: Comfort +1ºC / Limit -5ºC / Extrem -20ºC Passar dig som är upp till 195 cm lång. 

Brivs sovsäckar är märkta med tre olika temperaturgränser: COMFORT, LIMIT och EXTREM. Detta är en frivillig branschöverenskommelse och följer normen EN 13537. En frisk, vältränad person har en värmeproduktion på ca 60W. Det är många faktorer som påverkar hur man upplever en natt i sovsäcken. - Värmeproduktionen blir högre än 60W om man äter eller motionerar lätt, innan man lägger sig. - Valet av liggunderlag. - Isoleringsförmågan minskar vid exponering av vind. - Man klarar lägre temperaturer om man klär sig i ett underställ, sockor eller mössa etc. - Isoleringen minskar vid hög luftfuktighet och vid hög höjd ökar kroppens känslighet för kyla, bland annat p g a den minskade syrehalten. - Isoleringen minskar vid svettning - Yngre vältränade män och kvinnor har en högre värmeproduktion än 60W och kan således gå under de angivna temperaturgränserna.


Varumärke: Briv