FitWood M-Roll 85 Pilatesrulle

Artikelnummer: 191
  • 890 kr

FitWoods har en utmärkt design som är tillverkad av stadig cellplast och lämpar sig både kraftig massage och för lättare tänjning och rullning. Läs mer.


Lagervara

Klarna - Faktura, Delbetalning, Kort, Konto, Bank
Swish - till 123 215 16 52
Offert (läs mer)
Certifierad E-handlare - PriceRunner Köpgaranti
Fri Frakt - Smidig leverans

FitWoods har en utmärkt design som är tillverkad av stadig cellplast och lämpar sig både kraftig massage och för lättare tänjning och rullning. M-ROLL 85 är en elegant pilatesrulle som är perfekt att använda när du vill ge dig själv massage på egen hand. Pilatesrullen har ett relativt hårt ytmaterial men tack vare längden kan den även användas för såväl lättare tänjning och rullning som hård massage.

Pilatesrullen är uppbygd med en stång av trä som de staplade cellplastskivorna stramas åt mot. Om man jämför de mest populära finländska pilatesrullarna är M-ROLL 85 tillverkad av tredubbelt så tät cellplast. Vilket innebär att den väger och bär samma volymmässiga mängd M-ROLL-material och tredubbelt mer jämfört med råmaterialet för en vanlig inhemsk mjukare pilatesrulle. Materialet är även lite elastiskt så att fingertoppen sjunker in några millimeter om du trycker på pilatesrullen.

Specifikationer:

Varumärke:Fitwood
Art.Nr.Fi6430061240628
Färg:Svart/Vit
Dimension:850 x 120 x 120 mm
Längd:850 mm
Vikt1,2 kg
Typ:Pilates/Massagerulle


Varumärke: FitWood