Garden Fire Magma Rostfri

Artikelnummer: ART000052
  • 4 575 kr

Under årens lopp har vi eldat i många eldstäder och Garden Fires Magma är marknadens effektivaste vedeldade terrassvärmare. Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, delbetalning, kort, konto, bank
Vi lämnar gärna en offert (läs mer)
Billigt och fraktfritt, utan expeditionsavgift
Leverans (läs mer)

Under årens lopp har vi eldat i många eldstäder och Garden Fires Magma är marknadens effektivaste vedeldade terrassvärmare.

Genom formen på eldstaden och den effektiva förbränningen skjuts värmen ut ur eldstaden och värmer ända ner ifrån fötterna, något som är en helt oemotståndlig egenskap på våra breddgrader.

Magman är en extremt flexibel terassvärmare som ni enkelt flyttar runt eller ställer fram vid användning tack vare dess behändiga storlek. 


MARKNADENS EFFEKTIVASTE VEDELDADE TERRASSVÄRMARE


Genom Magmans utformning sugs syret in framifrån längst bottenplattan och syresätter veden för att sedan längst in vändas och och passera veden en gång till på vägen ut. Det leder till att veden får obegränsat med syre samtidigt som luften blir uppvärmd två gånger i eldstaden. Stora mängder luft åker in och ut genom eldstaden tack vare den höga värmen och förbränningen. Nyckeln till att Magman brinner så bra och värmer så gott är av all den varma luften som skjuts ut till er som sitter framför eldstaden vilket gör att luftflödet blir som en strålkanon av varm luft.
En lågt placerad eldstad gör dessutom att hela kroppen värms från benen och uppåt.
Vi har också blivit positivt överraskade över spridningsvinkeln för värmespridning framför eldstaden. Ca 90 grader från mynningen får ta del ljuset och värmen.

Det finns inga rörliga delar på en Magma så ingenting kan krångla eller gå sönder. Bottenplattan är tillverkad av 3 mm plåt då den är mest utsatt vid höga temperaturer.
Den robusta konstruktionen tillsammans med en vikt om endast 16 kg gör att ni enkelt tar den i handtaget och flyttar den mellan olika platser. Är eldstaden varm så använder ni en grillvante.

Vid placering på trädäck eller annat brännbart material rekommenderar vi att ni har ett rejält (tjockt) eldstadsplan av plåt eller sten under eldstaden. Golvplåten som finns att köpa till som ett tillbehör har fötter som skapar en extra luftspalt mellan trädäck och eldstad. (Finns att köpa till här)


Specifikationer

Art.Nr:
ART000052
Mått mellan fötter/ben:
115×410 mm
Mtt:
600 x 420 x 660 mm
Material
Rostfritt stål
Vikt:
16 kg
Mått på emballage:
72x61x45 cm


Varumärke: Garden Fire