Berger Häcksax Formklippning

Artikelnummer: 11702520
  • 859 kr

Extremt lätt och praktiskt formklippningshäcksax med förkromade skärblad, savränna, stötdämpare, skärbladsanslag och bokhandtag. Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, delbetalning, kort, konto, bank
Vi lämnar gärna en offert (läs mer)
Billigt och fraktfritt, utan expeditionsavgift
Leverans (läs mer)

Extremt lätt och praktiskt formklippningshäcksax med förkromade skärblad, savränna, stötdämpare, skärbladsanslag och bokhandtag som gör det perfekt för exakta konturbeskärningar av prydnadsväxter och träd. De självslipande 16 cm långa knivarna är gjorda av högkvalitativt stål och är förkromade för att hålla knivarna skarpa under lång tid och samtidigt skyddas mot korrosion. Med den inbyggda savrännan i skärbladen rinner växtresterna av direkt och ger därmed ett rent snitt. Knivspänningen kan justeras efter vilket material som beskärs och stötdämparen ger ett säkert och skonfullt arbete.


Det 600 mm långa professionella verktyget tillverkat i Tyskland. 

Savrännan är inbyggd i skärbladen och säkerställer att växtresterna rinner av direkt och ger därmed ett rent snitt vid varje skär. Knivspänningen kan justeras beroende på vilket material som beskärs och stötdämparna ger ett säkert och skonfullt arbete.


Berger Tools det 100 år gamla familjeföretaget.

I över 100 år har Berger Tools tillverkat handverktyg av högsta kvalité med villkorslös skärpa för trädgården. Företaget är familjedrivet och smider sina verktyg med högsta precision i Tyskland i staden Wuppertal. Med Berger Tools kan du vara säker på att du får ett verktyg i högsta klass då mycket i deras sortiment är testvinnare.


Specifikationer:

Längd: 60 cm 

Vikt: 650g 

Bladlängd: 16cmVarumärke: Berger