Berger Grensåg Fällbar

Artikelnummer: 11764650
  • 399 kr

23cm lång fällbar grensåg med dragsågsfunktion, ergonomiskt handtag och 18cm lång utbytbart sågblad i japansk form i hårdförkromat kolstål. Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, delbetalning, kort, konto, bank
Vi lämnar gärna en offert (läs mer)
Billigt och fraktfritt, utan expeditionsavgift
Leverans (läs mer)

23cm lång fällbar grensåg med dragsågsfunktion, ergonomiskt handtag och 18cm lång utbytbart sågblad i japansk form i hårdförkromat kolstål med tredubbla impulshärdade tandspetsar för lång livslängd och skydd mot korrosion. 


Tredubbla impulshärdade tandspetsar

Med denna grensåg får du exakta snitt då sågtänderna inte fastnar under skärprocessen vilket minimerar sårområdena på beskäringen och minskar risken för angrepp av bakterier och svampar. Det ergonomiska handtaget och fällmekanismen med säkerhetslås säkerställer ett säkert och bekvämt användande med den hopfällbara sågen.

Berger Tools det 100 år gamla familjeföretaget.

I över 100 år har Berger Tools tillverkat handverktyg av högsta kvalité med villkorslös skärpa för trädgården. Företaget är familjedrivet och smider sina verktyg med högsta precision i Tyskland i staden Wuppertal. Med Berger Tools kan du vara säker på att du får ett verktyg i högsta klass då mycket i deras sortiment är testvinnare.


Specifikationer:

Längd: 23cm 

Vikt: 195g 

Bladlängd: 18cmVarumärke: Berger