Berger Grensåg Med Sågbladsskydd

Artikelnummer: 11764850
  • 659 kr

55cm lång grensåg med dragsågsfunktion, ergonomiskt handtag, sågbladsskydd och 33cm lång utbytbart sågblad i japansk form i hårdförkromat kolstål. Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, Delbetalning, Kort, Konto, Bank
Swish - till 123 215 16 52
Offert (läs mer)
Certifierad E-handlare - PriceRunner Köpgaranti
Fri Frakt - Smidig leverans

55cm lång grensåg med dragsågsfunktion, ergonomiskt handtag, sågbladsskydd och 33cm lång utbytbart sågblad i japansk form i hårdförkromat kolstål med tredubbla impulshärdade tandspetsar för lång livslängd och skydd mot korrosion. 

Tredubbla impulshärdade tandspetsar

Med denna grensåg får du exakta snitt då sågtänderna inte fastnar under skärprocessen vilket minimerar sårområdena på beskäringen och minskar risken för angrepp av bakterier och svampar. Det ergonomiska handtaget och fällmekanismen med säkerhetslås säkerställer ett säkert och bekvämt användande med den hopfällbara sågen.

Berger Tools det 100 år gamla familjeföretaget.

I över 100 år har Berger Tools tillverkat handverktyg av högsta kvalité med villkorslös skärpa för trädgården. Företaget är familjedrivet och smider sina verktyg med högsta precision i Tyskland i staden Wuppertal. Med Berger Tools kan du vara säker på att du får ett verktyg i högsta klass då mycket i deras sortiment är testvinnare.


Specifikationer:

Längd: 55cm 

Vikt: 400g 

Bladlängd: 33cmVarumärke: Berger