Amazonas Rio Hängmatta

Artikelnummer: 907
  • 1 799 kr

Den Brasilianska hängmattan Rio är en lyxig hängmatta vävd i jacquardteknik som gör den mycket slitstark samt mjuk med en unik struktur. Läs mer.


Lagervara

Klarna - Faktura, delbetalning, kort, konto, bank
Vi lämnar gärna en offert (läs mer)
Billigt och fraktfritt, utan expeditionsavgift
Leverans (läs mer)

Den Brasilianska hängmattan Rio är en lyxig hängmatta vävd i jacquardteknik som gör den mycket slitstark samt mjuk med en unik struktur. På bägge sidor finns dekor. den brasilianska verandan och makramén på övergången från tyg till upphängningssnöret som är ett perfekt exempel på brasilianskt hantverk. Hängmattan är perfekt för 2 personer och har en max belastning på 200 kg.

Fakta om hängmattan Rio

250 x 160 cm liggyta som är bekväm för 2 personer
100 % återvunnen bomull – bra för miljön
Totallängd: 360 cm
Levereras i en förvaringspåse i samma material som även kan användas som kuddfodral
Många upphängningssnören för en bra viktfördelning och komfort

Om AMAZONAS:

Kvalitetsprodukter

Alla AMAZONAS produkter testas med höga belastningar för att säkerställa att du kan slappna av i lugn och ro.

Med miljön i åtanke

Amazonas tillverkar alla sina hängmattor och hängstolar av återvunnen bomull för att skydda miljön. Amazonas återanvänder tygrester från bönder då produktionen av bomull kräver mycket vatten och innehåller pesticider vilket skadar miljön. Så Amazonas använder den bomullen som annars hade hamnat i soporna och gör det till nytt garn med en enkel teknik. Självklart så motsvarar alla tygbitar den strikta textilkategorin i vilket gör att dom är hudvänliga. Med mindre bomullsproduktion innebär det både mindre pesticider och vattenförbrukning vilket skyddar miljön på ett ekologiskt sätt.

AMAZONAS hjälper brasilianska gatubarn

I Brasilien bor ca 25.000 barn helt ensamma på gatorna. 1944 grundande man därför den tyska föreningen ”Der Kleine Nazareno e.V.” (”lilla Nazarenon”) för att ge dessa barn en chans i livet. Sedan dess har det bildats 3 Nazareno byar som tillsammans ger ett hem till 110 barn. Utöver ett hem får barnen skolutbildning och stöd när de senare söker jobb. Detta säkerställer att barnen får en framtid och inte hamnar på gatan, något som Amazonas stödjer med 20.00 Euro per år.

Specifikationer:

Färg: Beige
Längd: 3600 mm
Bredd: 1600 mm
Montering: Nej
Material: Tyg
Serie: Rio
Typ: Hängmatta exkl stativVarumärke: Amazonas