Lähe Träväxthus No 2 3 x 4,2 m (12,6 m2)

Artikelnummer: no-1
 • 94 500 kr

Lähe växthus No 2 är ett attraktivt och högkvalitativt växthus tillverkat av tåligt och starkt värmebehandlat trä och härdat glas på 4mm. Läs mer.


Lagervara

Klarna - Faktura, delbetalning, kort, konto, bank
Vi lämnar gärna en offert (läs mer)
Billigt och fraktfritt, utan expeditionsavgift
Leverans (läs mer)

Storlek - 3 x 4,2 m (12,6 m2)

Lähe växthus No 2 är ett attraktivt och högkvalitativt växthus tillverkat av tåligt och starkt värmebehandlat trä och härdat glas på 4mm. Den robusta och hållbara strukturen av detta växthus gör det till en livstidsinvestering vid korrekt underhåll. Lähe snyggt och praktiskt växthus pryder varje hemträdgård.

Funktioner i Lähe växthus

Detta högkvalitativa växthus med sina exklusiva färger och moderna material ger din trädgård ett lyxigt utseende. Detta växthus finns i ett brett sortiment av olje- och färgtoner där det finns något för alla. Växthus No 1 är perfekt för odling av grönsaker, kryddor och blommor.

Nyckelegenskaper

 • Tillverkat av värmebehandlat trä
 • 4 mm härdat säkerhetsglas
 • 92 x 42 mm robust stomme
 • Rostfritt stålfäste och skruvar
 • Låsbar parrdörr
 • Automatisk takventilation

Värmebehandlat trä

Värmebehandlat trä är 100% naturligt och vid dess beredning används inte kemiska medel. Värmebehandlat trä är väldigt slitstarkt och stabilt och man behöver inte oroa sig för storleksförändringar eller för ruttning och dess förväntade livslängd är 50 år.

Dimensioner

 • Bredd (A) – 3000 mm
 • Höjd till takfot (C) – 1700 mm
 • Bredd på dörren (E) – 1400 mm
 • Längd (B) – 4200 mm
 • Höjd (D) – 2900 mm
 • Höjd på dörren (F) – 2100 mm

Paviljong, kafé eller vinterträdgård

Våra växthus är inte bara för hängivna färskmatälskare. Det ser på plats också på stadsmiljön mellan livlig trafik och höga byggnader. Lähe stilfulla termowood växthus kan vara en del av restaurang, utloppspaviljong, viloplats eller bara lite grönska i vårt dagliga livliga stadsliv.

Litet ekologiskt och kolavtryck

Vi tänker mycket på en grön och ren framtid. När jordens befolkning växer ökar dess efterfrågan på resurser. Vad vi äter och vilka produkter vi använder är faktorer som avgör hur mycket vi konsumerar som människor. För att bevara våra återstående resurser är det viktigt att vi minskar vår konsumtion.

Genom att kombinera förnyelsebara material (värmeträ och glas), hantverk och modern teknik hoppas vi kunna uppnå så lågt ekologiskt och koldioxidavtryck som möjligt. Våra växthus naturliga material och lång livscykel hjälper oss att nå detta mål.

Garanti

Det högkvalitativa Lähe växthus No 1 är gjort av slitstarkt material och är skickligt tillverkat av specialister inom sitt område. Detta växthus är utformat speciellt för nordiska förhållanden. Därför erbjuder vi en 10-års garanti på växthusets trästruktur!


Varumärke: LAHE HouseLeverans

Leveranstiden är cirka 5-6 veckor. Vid mottagande av godset ska kund ombesörja truck/frontlastare eller dylikt för lossning från lastbil.

Vanliga frågor

Bygga med eller utan bygglov - Vad gäller?

I denna guide finner du vilka föreskrifter som gäller för komplementbyggnader och vissa tillbyggnader i Villahomes sortiment. Oavsett om bygglov behövs eller ej så kan det finnas andra regler som är viktiga att känna till, exempelvis regler för Attefallshus, Växthus, Friggebodar, Murar och plank, Skärmtak, Pergola och spaljé.

https://villahome.se/magazine/bygga-utan-bygglov

Varför används värmebehandlat trä i Lähe växthus?

Trä är varmt och naturligt vackert. Det är också energieffektivt. Det värmebehandlade träet har en lång livslängd och ökad stabilitet i jämförelse med vanligt trä. Som material har det visat sig fungera bra i olika väderförhållanden.

Varför används härdat glas i Lähe växthus?

Härdat glas har flera fördelar. Visuellt har härdat glas en mer kvalitativ klarhet. Vindar, stormar och andra väderförhållanden skadar inte växthus i glas så lätt. Härdat glas säkerställer en längre livstid än något annat växthusmaterial.

Hur påverkar snön växthuset?

Lähe växthus är hållbara och gjorda med nordiska väderförhållanden i åtanke. Lähe växthus är väl lämpad för vinterväxthus. Tack vare den branta lutningen glider snön lätt bort från taket och undviker sålunda ackumulering av snö.

Dokument

Fundament ritning 1

Fundament ritning 2

Installation

Pallstorlek

Specifikationer