EEESE Mark Luftavfuktare

Artikelnummer: 2543
  • 2 399 kr

Mark är en mycket tyst och kompakt luftavfuktare som kan användas i hela huset och är särskilt lämpad för effektiv avfuktning vid låga temperaturer. Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, Delbetalning, Kort, Konto, Bank
Swish - till 123 215 16 52
Offert (läs mer)
Certifierad E-handlare - PriceRunner Köpgaranti
Fri Frakt - Smidig leverans

Mark är en mycket tyst och kompakt luftavfuktare som kan användas i hela huset och är särskilt lämpad för effektiv avfuktning vid låga temperaturer vilket gör den optimal i källaren, garaget, husvagnen eller båten. Mark har tillskillnad från traditionella kompressorbaserade avfuktare som avsevärt försämras redan vid 15 °C en fortsatt mycket effektiv effekt ända ner till 0 grader.

Adsorptionsavfuktare med innovativ teknologi

Med hjälp av adsorptionsteknologi drar Mark ur fuktigheten ur luften vilket gör maskinen lika effektiv oavsett om den arbetar vid kallare temperaturer och kan användas med fördel i båten, husvagnen, källaren eller andra platser där det förekommer kondens och lägre temperaturer. Vid kallare temperaturer har Mark en avfuktningseffekt som motsvarar en kraftfullare kompressorbaserad avfuktare. Mark bidrar till att höja temperaturen i rummet då utblåsningsluften är uppvärmd. Marks integrerade bärhandtag i kombination med att den inte väger särskilt mycket gör den enkel att hantera och flytta dit den behövs. Avfuktaren stänger av sig själv när tanken är fylld och alternativt kan en slang monteras för anslutning direkt till avloppet.

Torkfunktion för kläder – Strömsnålare, effektivt och bättre för miljön

Marks låga ljudnivå på endast 38 dB i lägsta steget gör att den enkelt kan köras utan att du blir störd av den och då det inte finns en kompressor i den som orsakar ljud så är det ända du hör luft som ventileras genom avfuktaren. Mark är lämplig för ytor upp till 40 m2 vilket gör den liten men fortfarande mycket effektiv som dessutom har en smart funktion för att torka kläder.
Den smarta torkfunktionen gör att du kan torka din tvätt snabbare när du använder avfuktaren i rummet där tvätten hänger och om du slår på svängningsfunktionen så torkar kläderna ännu snabbare. Torkfunktionen gör att dina kläder håller längre då det inte sliter lika mycket på dina kläder som en torktumlare gör. 

Avfuktaren Mark – en kvalitetsprodukt från EEESE

Mark ingår i den populära serien från EEESE där alla avfuktare är skapade med målet om att vara den perfekta synergin mellan gedigen kunskap om det europeiska klimatet och miljön, strömlinjeformad snygg design och den senaste tekniken för luftkylning och luftkonditioneringsaggregat. Det gör att alla produkter från 2020 från EEESE uppfyller framtidens miljökrav.

Marks speciella talanger

• Adsorptionsteknologi – fungerar mycket bra i kalla temperaturer
• Torkläge för kläder
• 38 dB ljudnivå i standardläget
• Tvättbart filter
• Timerfunktion
• Indikator som visar när tanken är full
• Slås av automatiskt när tanken är full

Marks specifikationer:  

Rekommenderat arbetsområde: 2-40 m2
Kapacitet 30 °C/RH80%: 7 L/dag
Strömförbrukning (i drift): 650 W
Strömförsörjning: 220-240V / 50Hz
Timer: 2 / 4 /  8
Ljudnivå –  hög: 53 dB(A)
Ljudnivå – låg: 38 dB(A)
Vattentank: 2,5 Liter
Arbetstemperatur: -10~50 °C
Nettovikt: 5,75 kg
Bruttovikt: 6,90 kg
Produktens storlek: B-300 x D-200 x H-455 mm
Paketets storlek: B-340 x D-240 x H-525 mm


Varumärke: EESE