EEESE 12000 BTU Nora 2in1 Luftkonditionering WiFi

Artikelnummer: 2525
  • 4 999 kr

Nora är skapad med det europeiska klimatet och den skandinaviska inredningsstilen i åtanke och är en kraftfull luftkonditionering. Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, Delbetalning, Kort, Konto, Bank
Swish - till 123 215 16 52
Offert (läs mer)
Certifierad E-handlare - PriceRunner Köpgaranti
Fri Frakt - Smidig leverans

Nora är skapad med det europeiska klimatet och den skandinaviska inredningsstilen i åtanke och är en kraftfull luftkonditionering med ett rekommenderat arbetsområde på upp till 35 m2. Nora har en kylkapacitet på 12 000 BTU och en 4 vägs riktningskontroll av fläkten.


Kom hem till ett perfekt kylt hem

Nora är perfekt varma sommardagar  och har en smart 24 timmars timerfunktion som gör att du enkelt och bekvämt kan ställa in din luftkonditionering den tiden på dagen du tycker är bäst. Det gör att du kan komma hem till ett svalt och bekvämt hem även dom varmaste dagarna på året.

Luftkonditionering som både avfuktar, blåser och kyler

Nora är en luftkonditionering med flera smarta funktioner i en och samma maskin och har fler talanger än att vara en kraftfull luftkonditionering. När hösten kommer kan Nora användas som en avfuktare med sina hela 28 liter per dag i avfuktningskapacitet. Dessutom kan Nora också användas som en ventilationsfläkt tack vare sin 4 vägs riktningskontroll av fläkten. Med Nora får du en multifunktionell maskin som kan stå framme året om.

En luftkonditionering som uppfyller framtidens miljökrav

Med din Nora luftkonditionering är du säker på att ha en maskin som är anpassad till framtidens miljökrav. Eeese har nämligen använt köldmediet R290, som är ett mer miljövänligt köldmedium än de fluorerade gaser (HFC) som tidigare har använts som köldmedier i luftkonditioneringsaggregat, avfuktare och flera andra maskiner. Den miljövänliga gasen bidrar till att Nora luftkonditionering är mer energieffektiv än de luftkonditioneringar som tidigare har setts på marknaden.

Luftkonditionering med enkel installation

Med Nora behöver du inte borra hål i väggen för att leda bort den varma luften ut ur rummet. Till denna luftkonditionering ingår en fönstersats som består av ett munstycke och en tallrik som du lätt placerar i fönstret. Placera munstycket på slangen och fäst som sedan fästs i plattan och din luftkonditionering är nu klar för användning. Du kan enkelt manövrera luftkonditioneringen via fjärrkontroll eller pekskärmen.

Nora luftkonditionering har tvättbart filter, viloläge, LED-display och fjärrkontroll och är lätt att flytta med de praktiska och vackert integrerade handtagen samt 4st robusta 360-graders hjul.  

Luftkonditioneringen Nora– en kvalitetsprodukt från EEESE

Nora ingår i den populära serien från EEESE där alla luftkonditioneringsaggregat är skapade med målet om att vara den perfekta synergin mellan gedigen kunskap om det europeiska klimatet och miljön, strömlinjeformad snygg design och den senaste tekniken för luftkylning och luftkonditioneringsaggregat. Det gör att alla produkter från 2020 från EEESE uppfyller framtidens miljökrav.

Choose green – go with eeese

EEESE´s avfuktare och luftkonditioneringsaggregat innehåller R290 köldmediet som är ett miljövänligt köldmedium jämfört med de fluorerade gaserna. Köldmediet R290 bryter inte ned ozonskiktet och har en global uppvärmningspotential på 3.

Noras speciella talanger

• 12000 BTU
• Fönstersats ingår
• Energieffektivitetsklass A (2,61)
• max. 65 dB(A)
• LED-display och fjärrkontroll
• 4-vägs riktningskontroll av luftblåsaren
• 24-timmars timer och viloläge
• Tvättbart filter

Noras specifikationer  

Rekommenderat arbetsområde: 18-35 m2
Kylkapacitet: 12.000 BTU/t (3520 W)
Strömförsörjning: 220-240V / 50Hz
Strömförbrukning (kyla):  1340
Nominell ström (kyla): 6.0
Energieffektivitet (EER): Klass A 2,61
COP: 2,3
Köldmedium: R290
Fönstersats ingår: Ja
Max ljudnivå dB(A): ≤ 65
Avfuktningskapacitet: 28 L/dygn
Luftcirkulation: 400 m3/h
Nettovikt: 29 kg
Bruttovikt: kg 31
Produktens storlek: B-470 x D-382 x H-752 mm
Paketets storlek: B-528 x D-462 x H-874 mmVarumärke: EESE