Coway Luftrenare AP-1008CH

Artikelnummer: AP-1008CH
  • 3 295 kr

Bäst i test 2016 då Testfakta genomförde sitt senaste oberoende luftrenartest! Coway AP-1008CH är också rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet. Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, delbetalning, kort, konto, bank
Vi lämnar gärna en offert (läs mer)
Billigt och fraktfritt, utan expeditionsavgift
Leverans (läs mer)

Coway 1008CH är en stilren och energisnål luftrenare med intelligent trestegsfiltrering. Har förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljö den befinner sig i. Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet samt det Brittiska Allergiförbundet. Rekommendationen avser max rumsyta 17 kvm, driftsläge silent. Maximal arbetsyta 73 m2. Rening och HEPA - Coway 1008CH har HEPA-filter 12 och filtrerar ner till partikelstorlek 0.26 mikrometer (µm) och luftrenaren renar upp till 99,5%. 3-stegsfilter - Det inbyggda filtreringssystemet (förfilter, A3 mediumfilter och HEPA-filter) ger dig ren och ny luft dygnet runt. Tar även effektivt bort oönskade dofter som cigarettlukt, matlagningslukt samt andra hushållslukter. De olika filtren eliminerar: Förfilter - Behandlat med anti-bakteriella materiel och avlägsnar relativt stora dammkorn, pollen, mögel, hår från människor och husdjur med mera.


A3 mediumfilter - A3 mediumfilter (antibakteriellt kolfilter) tar bort partiklar som damm, pollen och oönskade dofter samt skyddar HEPA-filtret. Det tar också bort bakterier aktivt och kan rengöras med dammsugare.
HEPA-filter - Det högprestanda HEPA-filtret (HEPA-12) avlägsnar effektivt fina partiklar och cigarettrök samtidigt som de antibakteriella funktionerna och antimögelfunktionerna från de organiska antibakteriella materialen eliminerar bakterier och mögel. Filtret ska dammsugas från dess framsida, så att inte partiklarna dras längre in i filtret!
Filterbytesindikator - Smart indikator som visar när det är dags att byta filter.
Renhetsindikatorn - Har förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljön.
Auto ljus On/Off - Växlar till viloläge för tyst drift när rummet blir mörkt.
Tyst drift - Högeffektiv luftrening med tyst drift.
ECO - När ingen förorening upptäcks på 30 minuter kommer fläkten att stanna automatiskt för att spara energi.
Autoläge - Justerar automatiskt luftflödeshastigheten baserat på luftkvaliteten. Energiklass A.
Design - En perfekt kombination av slimmad design och kraftfulla prestanda.


Övrigt

Rumsstorlek upp till: 74 m2
Maximalt luftflöde: 350 m3/h
Höjd: 64,5 cm
Bredd: 35,4 cm
Djup: 19,4 cm
Vikt: 6,8 kg
Lägsta ljudnivå: 22 dB (A)
Högsta ljudnivå: 48 dB (A)
Effektförbrukning: 5-45 W
Garanti: 2 år


Varumärke: Coway


Dokument

Produktblad