EEESE Vigga 3 i 1 Luftrenare WiFi

Artikelnummer: 2416
  • 2 495 kr

Vigga är en kraftfull luftrenare som klarar av områden upp till 50 m2 och är försedd med ett effektivt HEPA filter som fångar upp de allra minsta partiklarna i Läs mer.

Lagervara

Klarna - Faktura, delbetalning, kort, konto, bank
Vi lämnar gärna en offert (läs mer)
Billigt och fraktfritt, utan expeditionsavgift
Leverans (läs mer)

Vigga är en kraftfull luftrenare som klarar av områden upp till 50 m2 och är försedd med ett effektivt HEPA filter som fångar upp de allra minsta partiklarna i luften. Den integrerade lasersensorn övervakar luftkvalitén i rummet och visar den på sin LED display.

Flyttbar luftrenare med inbyggt handtag

Vigga har inte bara ett stilrent yttre utan är också en maskin av hög kvalité med många kvaliteter. Vigga kan användas i både vardagsrummet, sovrummet, köket, kontoret eller andra platser där luften måste hållas ren. Vigga väger 5 kilo och kan enkelt flyttas runt till där den behövs med sitt integrerade handtag.

Flexibel användning med timerfunktion

Vigga är en luftrenare med utrustning i toppklass där du bland annat kan använda den inbyggda 2, 4 och 8 timmars timerfunktionen som gör det flexibelt att rena luften precis när du vill. Den användarvänliga integrerade LED displayen är utrustad med ett barnlås som du kan använda om du vill vara säker på att familjens småttingar inte ska kunna ändra inställningarna.

Ljusindikator

Viggas luftkvalité går att se från den färgavstämda belysningen som ändrar färg utifrån den luftkvalité som är i rummet vilket gör att du inte behöver gå bort till LED displayen för att se om luftkvalitén är optimal.

Styr luftrenaren med din telefon via WiFi

Med denna luftrenare kan du styra enheten via din mobiltelefon vilket gör den flexibel, innovativ och smart.

Luftrenaren Vigga – en kvalitetsprodukt från EEESE

Vigga ingår i den populära serien från EEESE där alla luftrenare är skapade med målet om att vara den perfekta synergin mellan gedigen kunskap om det europeiska klimatet och miljön, strömlinjeformad snygg design och den senaste tekniken för luftkylning och luftkonditioneringsaggregat. Det gör att alla produkter från 2020 från EEESE uppfyller framtidens miljökrav.

Viggas speciella talanger

• HEPA-filter
• wifi
• Tre hastighetsinställningar
• Minimerar besvär från allergener, pollen och partiklar från husdjur
• Tre timerinställningar (två timmar, fyra timmar och åtta timmar)
• Indikator för filterbyte.

Viggas specifikationer:  

Rekommenderat arbetsområde: 2 -50 m2
CADR: 400 m3/t
Effekt: 50 W
Strömförsörjning: 100-240V / 50-60Hz
Timer:  2/4/8 t
Drifttemperatur: -10 ~ 50  °C 
Ljudnivå hög dB(A): 61
Ljudnivå låg dB(A): 29
Nettovikt: 4,6 kg
Produktmått: B-270 x D-303 x H-497 mm


Varumärke: EESE