Tillgänglig E-handel Villahome.se

Villahome.se x Tillgänglig E-handel

NyheterAnton Ekström
Vårt arbete med att skapa en tillgänglig webbplats är oerhört viktigt för att göra vår webbplats tillgänglig för alla. En tillgänglig webbplats är en webbplats som är utformad på ett sätt som gör att personer med olika funktionsnedsättningar kan använda den utan hinder. Läs hela reportaget.
Villahome.se Hållbarhet

Villahome.se x Hållbar E-handel

NyheterAnton Ekström
Villahome.se har som vision att skapa en hållbar framtid för både människor och miljö. Detta är en vision som är både nödvändig och viktig i dagens samhälle. Hållbarhetsarbete är något som blir alltmer aktuellt och som många företag arbetar med, och det är inte svårt att förstå varför. Läs hela reportaget.
Pool & Swimmingpool i Göteborg

Pool i Göteborg - Guide

Pool & spaAnton Ekström
Söker du pool i Göteborg? Om du bor i Göteborg och överväger att installera en pool, finns det många saker att tänka på innan du bestämmer dig för vilken typ av pool som passar dig och din trädgård. Läs hela reportaget.
Pool & Swimmingpool i Norrköping

Pool i Norrköping - Guide

Pool & spaAnton Ekström
Söker du pool i Norrköping? Om du bor i Norrköping och överväger att installera en pool, finns det många saker att tänka på innan du bestämmer dig för vilken typ av pool som passar dig och din trädgård. Läs hela reportaget.
Pool & Swimmingpool i malmö

Pool i Malmö - Guide

Pool & spaAnton Ekström
Söker du pool i Malmö? Om du bor i Malmö och överväger att installera en pool, finns det många saker att tänka på innan du bestämmer dig för vilken typ av pool som passar dig och din trädgård. Läs hela reportaget.
Villahome.se PriceRunner Årets E-handlare 2023 Finalist

Villahome.se - Finalist i Årets E-handlare 2023

NyheterAnton Ekström
Efter ett ruskigt spännande röstningsmoment där PriceRunners användare fått rösta och skriva omdömen på sin favoritbutik är Villahome.se en av de topp tre mest omtyckta e-handlaren inom kategorin Hem & Inredning. Läs hela reportaget.
Pooltak och poolskydd

Guide: Fördelar med pooltak

Pool & spaAnton Ekström
Pooltak är ett viktigt tillbehör för att skydda ditt poolområde från väder och vind. Men det är inte bara ett funktionellt tillbehör – det kan också bidra till att förbättra utseendet på din trädgård och tillföra extra värde till ditt hem. I denna artikel kommer vi att titta på pooltakets många fördelar och ge dig tips på hur du väljer rätt pooltak för ditt hem. Läs hela reportaget.
Vattenvård

Guide: Förbättra vattenkvaliten i din pool

Pool & spaAnton Ekström
Att vara poolägare är en underbar hobby, men det innebär också ansvar för att hålla vattnet friskt och rent. Ett av de viktigaste besluten du måste ta är valet av vattenbehandling. Men vad är bäst - sött eller salt vatten? Läs hela reportaget.
Guide: Så får du en vacker och frisk gräsmatta

Guide: Så får du en vacker och frisk gräsmatta

Trädgård & uteplatsAnton Ekström
Gräsmattan är en viktig del av din trädgård och det är viktigt att ta hand om den på rätt sätt för att få en grön och frisk yta. Våren och försommaren är en avgörande tid för gräsmattan, eftersom det är under denna period som den växer mest. I den här guiden ger vi dig en steg-för-steg-guide för hur du tar hand om gräsmattan under våren och försommaren. Läs hela reportaget.
Så gräs och gräsmatta på höst och vår

Steg för Steg guide för att skapa en gräsmatta

Trädgård & uteplatsAnton Ekström
Gräsmatta är en viktig del av en trädgård och kan tillföra liv och karaktär till din utemiljö. En välplanerad och välskött gräsmatta kan även bidra till en ökad värde på din fastighet. Här är en steg-för-steg guide för att skapa din egen gräsmatta. Läs hela reportaget.
Bygga cartport Guide

Guide till att bygga en egen carport

Hus & byggAnton Ekström
Carportar är en praktisk och estetiskt tilltalande tillägg till din bostad. De skyddar ditt fordon från väder och väderförhållanden samtidigt som de ger ditt hem ett lyft. Att bygga en egen carport är en relativt enkel process, så länge du har rätt verktyg och material. Denna guide kommer att hjälpa dig att bygga en säker och hållbar carport på egen hand. Läs hela reportaget.
Skotta Snö

Så här skottar du snön på bästa sätt - Guide

Trädgård & uteplatsAnton Ekström
Snön är en viktig del av vintern, men det kan också vara en riktigt jobbig syssla att ta hand om. Särskilt när det kommer till att skotta bort den från uppfarten och gångarna. Läs hela reportaget.

Bygg ditt drömprojekt med hjälp från Villahome.se

Vi hjälper dig att lyckas med projektet. Här hittar du utförliga steg-för-steg-guider som hjälper dig att lyckas, från start till slutresultat. Vad är ditt nästa projekt? Välj kategori för att komma vidare till guiderna.