Specialbyggda pooltak hos Villahome.se

Designa ditt egna pooltak

Pool & spa
Hittar du inget pooltak som passar dig? Är du ute efter en specialdesign? Kontakta då oss så hjälper vi dig att bygga ditt eget pooltak. Vi bygger Specialbyggda pooltak för att passa individuella krav och en individuell design. Läs hela reportaget.
Glasfiberpool - Tips & råd

Glasfiberpool - Välj rätt pool för dig

Pool & spa

Du kanske drömmer om att få njuta av en alldeles egen pool? Då är du definitivt inte ensam. Med en glasfiberpool får du ett mycket populärt alternativt som är hållbart, enkelt att underhålla och fritt från missfärgningar. I denna guide vägleder vi dig med tips och råd inför köp. Läs hela reportaget.

Varför bypass till Poolvärmepump? - Hur ställa in bypass Poolvärmepump? - Vad är bypass pool?

Bypass till poolvärmepump - Vad gäller?

Pool & spa
En bypassventil kontrollerar och reglerar vattenflödet genom poolvärmepumpen. Du kan även strypa vattenflödet helt vid behov, exempelvis när du ska byta eller underhålla din poolvärmepump. Läs hela reportaget.
Att tänka på när du väljer golvvärme ihop med trägolv

Att tänka på när du väljer golvvärme ihop med trägolv

Golv & vägg

Det blir allt vanligare att värma ett rum eller en hel lägenhet med golvvärme. I takt med att husen blir allt bättre isolerade kan man mycket väl satsa på lågtemperaturssystemet golvvärme. Läs hela reportaget.

Bygga med eller utan bygglov -  Vad gäller? - Guide

Bygga med eller utan bygglov - Vad gäller?

Hus & bygg
I denna guide finner du vilka föreskrifter som gäller för komplementbyggnader och vissa tillbyggnader i Villahomes sortiment. Oavsett om bygglov behövs eller ej så kan det finnas andra regler som är viktiga att känna till, exempelvis regler för Attefallshus, Växthus, Friggebodar, Murar och plank, Skärmtak, Pergola och spaljé. Läs hela reportaget.
Luftkonditionering Bäst i test 2022

Luftkonditionering Bäst i test 2022

VVS
En AC också kallad Airconditioner är något vi alla behöver för att kyla ner hemmet när det är som varmast. Se vinnaren och läs hela reportaget.
Bygg ett utekök - 4 bästa tips

Bygg ett utekök - 4 bästa tips

Trädgård & uteplats

Drömmer du om ett eget utekök i trädgården? Tänk att kunna tvätta färskpotatisen, skölja salladen och grilla köttet direkt i uteköket, här bjuder vi på våra bästa tips för det perfekta uteköket. Läs hela reportaget.

Därför ska du köpa Bestway Lay-z Spa

Därför ska du välja Bestways Lay-Z Spa!

Pool & spa
Bestways Lay-Z-Spa™ är världens första uppblåsbara bärbara premium-spa. Nästan ett decennium av avancerad teknisk innovation har byggt ett namn som människor över hela världen litar på. Läs hela reportaget.
Därför ska du välja Luftsolfångare från Solkungen

Därför ska du välja Luftsolfångare från Solkungen!

Hus & bygg
Ingen luftsolfångare på marknaden har tillnärmelsevis lika hög verkningsgrad som Full Black, i synnerhet inte vid kall utomhustemperatur. Dessutom ger den även tillskott vid måttligt molnigt väder. Läs hela reportaget.

Steg-för-steg Guider

Vi hjälper dig att lyckas med hemprojektet. Här hittar du utförliga steg-för-steg-guider som hjälper dig att lyckas, från start till slutresultat. Vad är ditt nästa projekt? Välj kategori för att komma vidare till guiderna.