Nedan listar vi våra vanligaste frågor och svar så att du snabbt kan få svar på dina frågor. Om du inte hittar svar på dina frågor vänligen kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Leverans & frakt

Vi har fri normalfrakt på samtliga varor om inget annat framgår i samband med ditt köp.

Den förväntade leveranstiden anges på webbplatsen och kan skilja sig åt beroende på vilken vara det gäller. Under respektive produkt på webbplatsen framgår beräknad leveranstid. Observera att den angivna leveransen kan komma att avvika beroende på vart du bor i landet samt om leverantören har tillfälligt slut i lagret. Vi strävar alltid efter att leverera din beställning inom det uppskattade antalet arbetsdagar för leverans som anges på webbplatsen.

Hos oss levereras alltid dina varor med kostnadsfri levererans så nära bostaden det är möjligt, till port eller tomtgräns beroende på paketets storlek. I vissa fall sker leverans till utlämningsställe. Ingen dold eller extra avgift tillkommer i kassan.

Produktfrågor

Vid produktfrågor eller rådgivning är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller telefon på 011-300 48 30, så hjälper vi er mer än gärna.

Retur & reklamation

Självklart, om du behöver returnera en vara hjälper vi gärna till. Klicka härför att läsa hur du går tillväga.

Vi beklagar om din vara inte fungerar som förväntat eller har gått sönder. Klicka här för att se hur du går tillväga.

Frågor kring orderläggning

Inga problem, vi hjälper dig med detta. Kontakta oss via kontaktformuläret eller ring 011-300 48 30 så lägger vi till denna manuellt.

Vi samarbetar med Klarna för att kunna erbjuda dig nya sätt att betala i kassan.

Handla på dina villkor

✓ Betala direkt.

✓ Få först. Betala sen.

✓ Dela upp.

Tryggt och säkert

Klarna använder en lång rad av förebyggande och övervakande system och processer för att skydda din information och förhindra olika typer av bedrägeriförsök.

Kundsupport

Har du frågor? Låt vår professionella kundservice hjälpa dig! Kontakta oss här.

Telefon

Våra kundtjänstmedarbetare är redo att ta emot ditt samtal vardagar kl 08-17 011-300 48 30

Chatt

När vi finns tillgängliga ser du en liten bubbla i högra hörnet på skärmen.