Hos oss kan du handla som företag, stat, kommun, landsting eller förening. Du kan få varorna levererade till företagets adress eller till en annan adress. Vi använder Klarna Checkout som betallösning för företagskunder. Se nedan vilka betalalternativ som finns tillgängliga.

1. Betala som företag via Klarna

Det är enkelt och smidigt att lägga en beställning som företag. Det går att betala med faktura, kort eller direktbetalning. Du väljer att handla som företag i kassan och fyller sedan i företagets organisationsnummer och klickar sedan på slutför köp.

2. Vi lämnar gärna en offert

Klicka här för att läsa mer

Fakturering efter önskemål

Vi försöker också bemöta önskemål från våra företagskunder när det kommer till fakturering eller fakturaform.

Passande transporter för era behov

Som företagskund har man möjligheten till skräddarsydda leveranser såsom leveranser till specifika adresser eller arbetsplatser.

Presenter och gåvor till anställda

Med anledning av Covid-19 är det i år tillfällig skattefrihet för gåvor upp till ett värde på 2.000 kr inklusive moms per anställd t.om 31 december 2021, detta utöver de sedan tidigare skattefria 450 kr per anställd, ta möjligheten att utnyttja detta och visa extra uppskattning till personal och anställda (klicka här för att läsa mer). Vi har produkter inom kategorierna kök, badrum, bygg, golv och vägg, vvs, trädgård samt sport och fritid, något för alla helt enkelt. Inte nog med det, vi kan också ta fram digitala presentkort till alla anställda på företaget som går att lösas in på Villahome.se.

  • Digitala presentkort till anställda
  • Går bra att lösa in presentkortet och handla produkter med ett ordervärde som överstiger värdet av presentkortet
  • Vi hjälper gärna till att ta fram förslag på gåvor