På Villahome.se handlar du tryggt. Läs mer om trygg- och säkerhet genom att klicka på något utav nedan alternativ.

PriceRunner Köpgaranti

När du handlar hos oss omfattas du av PriceRunner Köpgaranti. Därmed är ditt köp skyddat upp till 50.000 kronor om något problem skulle uppstå. Köpgarantin kostar ingenting och gäller för alla registrerade medlemmar hos PriceRunner. För dig som inte är medlem på PriceRunner och besökt oss genom deras tjänst så kan du ändå få ditt köp omfattat av Köpgarantin. Det enda du behöver göra är att inom en timme registrera dig gratis på deras hemsida. Det går på ett kick!  Skaffa PriceRunner Köpgaranti idag

Om du vill att ditt köp ska innefattas av Köpgarantin så måste din beställning vara addresserad till den adress du är skriven på. Med Köpgarantin får du ersättning om en vara är defekt, om en enskild vara saknas vid leverans, om leverans av vara uteblir eller om varan är felaktig. Du får endast ersättning för direkt ekonomisk skada som du lidit, inköpskostnader och fraktkostnader. Köpgarantin lämnar ingen ersättning för andra direkta eller indirekta kostnader, värdeminskning eller uteblivna intäkter.

För fullständiga finstilta villkor och lista på kategorier som ej omfattas besök PriceRunner.PriceRunner köpgaranti hos Villahome.seSammanfattning

Certifierad E-handels Köpskydd

Handla tryggt med köpskydd i butiker som uppfyller kraven för Certifierad E-handel. Kraven är utarbetade av Nordisk E-handelscertifiering sedan år 2007. När du handlar hos oss erbjuder vi dig som handlar ett köpskydd som täcker upp till 10 000 kr per köp och innebär att du kompenseras om något går fel. Detta köpskydd är kostandsfritt för dig som konsument och gäller på alla köp när du handlar hos oss. Klicka här för att se vårt certifikat.

Sammanfattning

Se hur vi bidrar till en trygg e-handel

Nöjdhetsgaranti

Vi tillämpar en nöjdhetsgaranti på alla produkter i vårt sortiment. Om ni inte är nöjda med er produkt så är ni välkomna att returnera det i enlighet med vår ångerrätt som framgår i köpvillkoren. Observera att denna nöjdhetsgaranti endast gäller innan montering, uppbrutet emballage, användning eller förbrukning av en vara. Kontrollera därmed om ni är nöjda med er vara direkt när ni får den, då det ej går att returnera en monterad, uppbrutet, eller förbrukad vara.