Köp SA Spa hos Villahome.se online med fri frakt

SA Spa - Låt lyx bli vardag

Ett massagebad ger den rätta stämningen i er trädgård året runt. Ett spabad kräver inget bygglov, ingen schaktning eller grävning. Det behövs ingen byggnation runtomkring. Det enda som behövs är att koppla upp det med el, fylla på vatten och trycka på startknappen. Sen är det bara att börja njuta. Ett utomhusspa är redo att ta emot er med värme och massage året runt. Väljer man ett swimspa finns även möjligheten till ett hårt simpass.

SA Spa är en del av SA Gruppen AB

SA spa är en del i företaget SA Gruppen AB som startade 1990 i Falkenberg. Idag är företaget ett utav de ledande företagen inom spa, bastu och duschprodukter. Deras affärside är att leverera kvalitet till bästa priset. Det som kallas lyx hos andra är standard hos SA Spa.

Brett sortiment av SA Spa hos Villahome.se

Det är lätt att bli villrådig, men var bara lugn. Se översikten av våra massagebad från SA Spa och välj mellan serierna för att hitta de bad som passar dig. Reningsverk med automatiska program, bluetooth uppkoppling med högtalare och frostvakt. Klicka här för att se deras produkter.

Puls massage

Vårt nya pulsmassagesystem finns som standard i vårt spa PULSE men kan beställas till alla våra modeller. Detta är ett elektromagnetiskt system med 5 olika massageprogram och 9 olika intensiteter. 6 st massagemunstycken monteras i ryggen på ett av sätena och ställs sedan in med en separat panel på sargen.

Kontrollsystem

Vårt nya kontrollsystem finns som standard på vår Moon serie. Detta system är enkelt att hantera och har en stor tydlig display (10 x 5 cm) som syns bra även i starkt solljus. Många inställningsmöjligheter som timer för filtercykler mm.

Touch-kontrollsystem med Wifi

Vårt nya kontrollsystem med touchpanel finns som tillval i alla serier serier. Detta system är enkelt att hantera och har en stor tydlig display (10 x 5 cm) som syns bra även i starkt solljus. Många inställningsmöjligheter som timer för filtercykler ljusterapi modeläge mm.

Lucite

Vilken akryl som används i ett spa är en av de viktigaste saker man ska fråga sig när man ska köpa ett spa. Vi använder oss av Lucite i alla våra spa och simspa.

Lucite är ett unikt amerikanskt antibakteriellt plastmaterial som även kallas plastglas. Detta material har en hög densitet vilket innebär att bakterier inte får fäste och gör att ditt spa kommer att se fräscht ut i många år. Detta material används till största delen bara av de mest exklusiva tillverkarna.

  • 3 Års garanti på plasten
  • Vi har dessutom ett av marknadens tjockaste plastskikt, upp till 8mm. Normalt är 5-6mm. Detta gör att våra spa blir stabila och aldrig sviktar.

Elektrisk kontrollbox

Våra större spamodeller levereras med inbyggd elektrisk box som förenklar, gör det säkrare och lättare att serva och installera våra spa. Separerar eldelen från övriga spat

Jets/ventiler

Vi använder till största delen Jets och ventiler från den amerikanska tillverkaren CMP vilka har en lång erfarenhet av kvalitativa jets för massagebad runt om i världen. CMP är kända för för en kraftfull massage, samt väl tilltagna lim-nipplar vilket säkerställer läckagefri montering. Vi använder även rostfria jets som innebär att kullager är i rostfritt

  • Vi använder både roterande Hydromassage-jets, ställbara Power- jets samt Punktmassage-jets för akupunkturkänsla.

Slangar

Slangen vi använder är en antibakteriell siliconslang som även används i matindustrin. Allt för att hålla vattnet klart och rent längre.

Pumpar

Vi använder pumpar från en av väldens största pumptillverkare. En separat cirkulationspump (gäller ej JANUS) för att säkerställa en konstant filtrering är standard i våra spa.

Våra Jetpumpar är alltid på minst 2-3 hp och alltid 2-3 st (gäller ej JANUS) vilket gör att massagen är kraftfull och konstant. Massagen kan sen justeras både via våra luftventiler och våra justeringsventiler. En cirkulationspump håller normalt 1-3 år och en Jetpump häller normalt 2-5 år.

Isolering

SA spa använder sig av en flerskikt- isolering i alla våra Galaxie och Star modeller, vilket innebär att vi kan utnyttja värmen från pumpar för att uppehålla en god ekonomi i ert spa. Vi har ca 40-60 mm PUskum direkt på karet (de flesta andra spa på marknaden har bara 5-15mm) för att hålla badet varmt och dessutom har vi 35 mm Miramat isolering i ytterväggar för att behålla värmen även utanför själva karet. Detta tillsammans med vår glasfiberbotten och ett väl tilltaget isolerlock på 10 cm gör att vi i tester över lång tid i både England och Sverige funnit att elförbrukningen stannar på ca 200-250 kw per månad i genomsnitt över året. Detta betyder med dagens kw-pris under 300 kr per månad fördelat på ett år.

För swimspa ligger vid normal användning kostnaden på ca 750-800 kr per månad i genomsnitt.

Vi har även en bärande ram i rostfritt stål för stabilitet samt en fästram för ytterpaneler och golv i antimögelbehandlat tryckimpregnerat trä.(svart eller grön) Denna träram är fastmonterad i stålramen.

Spat är dessutom utrustat med boost-funktionen i vår värmare som gör att man kan bada flera timmar utan att värmen sjunker nämnvärt. Vid tester av badet i 0° med locket av har vi uppmätt efter 1 timmas bad endast en sänkning av temperaturen av max 1° .

Balboa Wifi

WiFi kontrollerat Balboa styrsystem som gör att du har koll på ditt spa vart i världen du än befinner dej via din Iphone eller Android

Microsilk

Microsilk systemet (hydrotherapy) från BALBOA som motverkar rynkor och andra ålderstecken samt mjukar upp stela leder och muskler. Mikrosilk visar också på tydlig symptomlindring vid eksem och psoriasis. Mikrobubblorna ökar syrenivån i vattnet med upp till 70%- mer än 13mg/L. Den ökade syrenivån gynnar huden i och med att de mikrosmå bubblorna bokstavligt tränger sig in i hudens porerSamtidigt ökar mängden av anjoner (negativt laddade joner) i vattnet. Överstiger anjonerna en koncentration på 50.00 joner/kubikcentimeter har det, enligt forskarna, en terapeutisk verkan på huden. MicroSilk® får antalet anjoner att överstiga 80.000 joner/kubikcentimeter.

  • För mer information om Balboa MicroSilk läs här.

Köp ditt Spabad från SA Spa hos Villahome.se

Pool & spa

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras