Pool & Swimmingpool i Göteborg

Pool i Göteborg - Guide

Pool & spaAnton Ekström
Söker du pool i Göteborg? Om du bor i Göteborg och överväger att installera en pool, finns det många saker att tänka på innan du bestämmer dig för vilken typ av pool som passar dig och din trädgård. Läs hela reportaget.
Pool & Swimmingpool i Norrköping

Pool i Norrköping - Guide

Pool & spaAnton Ekström
Söker du pool i Norrköping? Om du bor i Norrköping och överväger att installera en pool, finns det många saker att tänka på innan du bestämmer dig för vilken typ av pool som passar dig och din trädgård. Läs hela reportaget.
Pool & Swimmingpool i malmö

Pool i Malmö - Guide

Pool & spaAnton Ekström
Söker du pool i Malmö? Om du bor i Malmö och överväger att installera en pool, finns det många saker att tänka på innan du bestämmer dig för vilken typ av pool som passar dig och din trädgård. Läs hela reportaget.
Pooltak och poolskydd

Guide: Fördelar med pooltak

Pool & spaAnton Ekström
Pooltak är ett viktigt tillbehör för att skydda ditt poolområde från väder och vind. Men det är inte bara ett funktionellt tillbehör – det kan också bidra till att förbättra utseendet på din trädgård och tillföra extra värde till ditt hem. I denna artikel kommer vi att titta på pooltakets många fördelar och ge dig tips på hur du väljer rätt pooltak för ditt hem. Läs hela reportaget.
Vattenvård

Guide: Förbättra vattenkvaliten i din pool

Pool & spaAnton Ekström
Att vara poolägare är en underbar hobby, men det innebär också ansvar för att hålla vattnet friskt och rent. Ett av de viktigaste besluten du måste ta är valet av vattenbehandling. Men vad är bäst - sött eller salt vatten? Läs hela reportaget.
Villahome.se Pålitlig Poolleverantör

Pool & swimmingpool - Poolsäsongen 2023

Pool & spaAnton Ekström
Höj livskvalitén för familjen med en pool i trädgården. Istället för att resa iväg för en vecka för sol och bad-semester så kan man ha det i sin egen bakgård året runt. Läs hela reportaget.
Köp Billiga pooltak 2023 hos Villahome.se

Pooltak - Poolsäsongen 2023

Pool & spaAnton Ekström
Ett pooltak förlänger badsäsongen då det isolerar och håller temperaturen på vattnet jämnare även under kallare tider, detta är också en effektiv energibesparing vad gäller uppvärmningskostnaden och även vad gäller inköp av diverse kemikalier för rengöring. Läs hela reportaget.
Köpguide för utomhusspa - Guide

Köpguide för utomhusspa - Guide

Pool & spaLinus Ekström
När du ska välja ett utespa finns det många saker att tänka på. Vi vet att det kan vara lite av en djungel att hitta runt i om man är ovan. Så för att göra det enkelt för dig har vi satt samman en komplett guide nedan som vi rekommenderar dig att läsa igenom. Läs hela reportaget.
Pooltäckning vinter - Guide - Villahome.se

Skydda din pool under vintern - Guide

Pool & spaAnton Ekström
När du stänger din pool för vinterperioden så är det viktigt att du skyddar poolen med ett skydd som tål snölasten. I denna guiden går vi igenom olika varianter på pooltäckning. Läs hela reportaget.
Pooltak Guide - Välj rätt pooltak - Köpa pooltak

Välj rätt pooltak - Guide

Pool & spaLinus Ekström
I denna guide går vi igenom vad man ska tänka på när man ska köpa ett pooltak. Här hittar du svaren på alla dina frågor kring pooltak och lite till. Läs hela reportaget.
Uppstart av ny pool nyfylld pool eller vårstart

Uppstart av din pool - Guide

Pool & spaLinus Ekström
Vid uppstart av din pool är det viktigt att poolen startas upp på rätt sätt. Följ denna guide så kommer du kunna njuta av din pool och få en lyckad badsäsong. Läs hela reportaget.
Vårstart av pool - Guide

Vårstart av pool - Guide

Pool & spaLinus Ekström

Vid vårstart av din pool efter en lång vinter är det viktigt att poolen startas på rätt sätt. Följ denna guide så kommer du kunna njuta av din pool och få en lyckad badsäsong. Läs hela reportaget.

Bygg ditt drömprojekt med hjälp från Villahome.se

Vi hjälper dig att lyckas med projektet. Här hittar du utförliga steg-för-steg-guider som hjälper dig att lyckas, från start till slutresultat. Vad är ditt nästa projekt? Välj kategori för att komma vidare till guiderna.