Specialbyggda pooltak hos Villahome.se

Specialanpassat efter dina önskemål och behov

Hittar du inget pooltak som passar dig? Är du ute efter en specialdesign? Kontakta då oss så hjälper vi dig att bygga ditt eget pooltak. Vi bygger Specialbyggda pooltak för att passa individuella krav och en individuell design. Vi har lösningen på din idé, så tveka inte att kontakta oss på Info@villahome.se där önskat mått, material, form och färg framgår så kan vi hjälpa dig att ta fram ditt dröm-pooltak.

1. Kontakta oss

Kontakta oss helst per e-post info@villahome.se där önskat mått, material, form och färg framgår. Den enda som sätter gränserna över hur ditt pooltak ska se ut är du själv.

2. Ritning skickas ut till dig från fabrik

Efter att vi har mottagit dina önskemål kommer fabriken att ta fram ritning och specifikationer på pooltaket som vi sedan skickar till dig.

3. Offert

När ritningen och specifikationerna på pooltaket stämmer överens med hur du vill ha det så lämnar vi en offert till dig. I denna offert framgår det också leveransinformation och annan nödvändig information.

4. Beställning

Efter att du godkänt offerten och betalning har ägt rum påbörjas tillverkningen.

5. Leverans

Leverans sker först när pooltaket är färdigtillverkat i fabrik och redo för leverans. Du kommer att få fullständig information kring leveransen i förväg så du hinner planera in leveransdagen.

Skräddarsy ditt pooltak

Enkelt att öppna och stänga

  • Skjut sektionerna ifrån varandra för att öppna och stänga pooltaket.

Välj glas till pooltaket

  • Få ditt pooltak i 10 mm kanalplast och sidogavlar i 3 mm klarglas (polykarbonat), eller varför inte hela pooltaket i klarglas (PC).

Välj färg på ditt pooltak

  • Välj valfri RAL-färg på ditt pooltak.

Begär en offert redan idag

Klicka här, och begär en offert redan idag!

Gör det självPool & spa

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras