E-commerce Success Podd med Villahome.se

Podd: E-commerce Success | Årets E-handlare 2023

NyheterAnton Ekström
I detta avsnitt ges lyssnarna möjligheten att möta Anton Ekström från Villahome.se. Anton, som är en av medgrundarna och även ansvarar för e-handeln inom företaget, delar med sig av deras inspirerande resa. De utforskar äventyret bakom detta lilla familjeföretag i stark tillväxt. Trots att företaget hade begränsad erfarenhet inom e-handeln har de på mindre än två år lyckats sälja byggvaror för en imponerande summa av 6,5 miljoner kronor. Läs mer.
Villahome.se Vinnare Årets E-handlare 2023

Vinnare Årets E-handlare 2023!

NyheterAnton Ekström
Tillsammans med ett par andra företag, blev vi nominerade till Årets E-handlare genom kundernas röster. Finalen avgjordes sedan genom ”mystery shopping”, där PriceRunner anonymt testade vår kundupplevelse genom att handla i vår webbshop och utvärdera vår kundtjänst. Baserat på deras bedömning blev vi utsedda till årets vinnare – något vi är otroligt tacksamma för. Läs hela artikeln.
Artikel på Nollelva | Villahome.se nominerade till e-handelspris

Artikel på Nollelva | Villahome.se nominerade till e-handelspris

NyheterAnton Ekström
Under den svåra pandemitiden växte en idé fram hos familjen Ekström. Istället för att låta krisen ta över och dränera energin, beslutade sig sönerna Anton och Linus tillsammans med deras pappa Thomas för att satsa på något nytt och gemensamt. Resultatet? E-handelsföretaget Villahome.se, med fokus på att erbjuda högkvalitativa produkter inom bygg, hem och trädgård. Läs hela reportaget.
Artikel på Ehandel.se med Villahome.se

Artikel på Ehandel.se | Stark tillväxt för Villahome.se

NyheterAnton Ekström
Företagets tillväxtstrategi är att utöka produktkatalogen, jobba med konverteringsdrivande marknadsföring och sökmotoroptimering för att etablera varumärket bland de stora spelarna. På längre sikt har Villahome.se höga ambitioner och tillväxtmål, där de ska komma att bli en stor spelare bland de större aktörerna. Läs hela reportaget.
Tillgänglig E-handel Villahome.se

Villahome.se x Tillgänglig E-handel

NyheterAnton Ekström
Vårt arbete med att skapa en tillgänglig webbplats är oerhört viktigt för att göra vår webbplats tillgänglig för alla. En tillgänglig webbplats är en webbplats som är utformad på ett sätt som gör att personer med olika funktionsnedsättningar kan använda den utan hinder. Läs hela reportaget.
Villahome.se Hållbarhet

Villahome.se x Hållbar E-handel

NyheterAnton Ekström
Villahome.se har som vision att skapa en hållbar framtid för både människor och miljö. Detta är en vision som är både nödvändig och viktig i dagens samhälle. Hållbarhetsarbete är något som blir alltmer aktuellt och som många företag arbetar med, och det är inte svårt att förstå varför. Läs hela reportaget.
Villahome.se PriceRunner Årets E-handlare 2023 Finalist

Villahome.se - Finalist i Årets E-handlare 2023

NyheterAnton Ekström
Efter ett ruskigt spännande röstningsmoment där PriceRunners användare fått rösta och skriva omdömen på sin favoritbutik är Villahome.se en av de topp tre mest omtyckta e-handlaren inom kategorin Hem & Inredning. Läs hela reportaget.

Bygg ditt drömprojekt med hjälp från Villahome.se

Vi hjälper dig att lyckas med projektet. Här hittar du utförliga steg-för-steg-guider som hjälper dig att lyckas, från start till slutresultat. Vad är ditt nästa projekt? Välj kategori för att komma vidare till guiderna.