Produktserie: Inspiration & Guider

Villahome.se Återförsäljare av JM Stugor & Fritid

Villahome.se inleder samarbete med JM Stugor & Fritid

0 kommentarer

Vi på Villahome.se är stolta och glada över att meddela vårt strategiska samarbete med JM Stugor & Fritid. Som en av Sveriges ledande tillverkare och leverantörer av högkvalitativa fritidshus är JM Stugor & Fritid en perfekt partner för oss. Genom detta samarbete kommer vi på Villahome.se att bli återförsäljare av deras produkter, med fokus på fritidshus och glasräcken.

Vi på Villahome.se blev nyligen utnämnda till "Årets E-handlare inom Hem & Inredning", vilket bekräftar vår starka position på marknaden med en stadigt växande kundkrets. Joachim Mårtensson, ansvarig för JM Stugor & Fritid, kommenterar det nya samarbetet: "Vi är oerhört glada över att samarbeta med Villahome.se. Deras höga kunskap inom e-handel och engagemang för kvalitet och kundtillfredsställelse speglar vår egen, och vi ser fram emot att erbjuda våra gedigna fritidshus och glasräcken till en ännu bredare publik via en snabbt växande aktör."

Detta partnerskap mellan Villahome.se och JM Stugor & Fritid innebär att vi gemensamt kan expandera och stärka våra positioner på marknaden, samtidigt som vi erbjuder våra kunder ännu större valfrihet och ett bredare utbud. Genom att kombinera våra styrkor och expertis strävar vi efter att skapa en överlägsen kundupplevelse.

Thomas Ekström, inköp- och försäljningsansvarig på Villahome.se, uttrycker sin entusiasm över samarbetet: "Vi är stolta över att få representera JM Stugor & Fritids produkter. Vi förutspår en stark efterfrågan på deras produkter och är övertygade om att detta samarbete kommer att tillföra ett betydande värde till våra kunder samtidigt som det bidrar till att stärka vårt varumärke som ett av Sveriges största byggvaruhus online."

Samarbetet mellan Villahome.se och JM Stugor & Fritid kommer att ge oss möjlighet att utöka vår räckvidd och stärka våra positioner och varumärken på marknaden, särskilt inom den växande e-handelssektorn där tillväxten förväntas vara mellan 10-15 procent årligen. JM Stugor & Fritids fritidshus är kända för sin höga standard och innovativa design, medan Villahome.se är känt för sin starka kundbas, höga servicenivå och engagemang för kvalitet.

Samarbetet träder i kraft omedelbart, vilket innebär att vi på Villahome.se nu kan erbjuda JM Stugor & Fritids produkter till våra kunder. Du kan hitta och köpa produkterna direkt på vår hemsida, www.villahome.se.

Om Villahome.se: Villahome.se är en framstående återförsäljare av heminredningsprodukter och byggvaror i Sverige. Vi erbjuder högkvalitativa produkter och förstklassig service till våra kunder. Grundat av familjen Ekström, började vi rita upp en grovskiss för vår e-handelsverksamhet under pandemin 2020 och öppnade våra dörrar i maj 2021. Med en försäljningsökning på över 6,5 miljoner kronor det första året siktar vi nu på att bli ett av Sveriges största byggvaruhus online. För mer information om vår verksamhet, klicka här.

Om JM Stugor & Fritid: JM Stugor & Fritid är en ledande tillverkare och leverantör av fritidshus av hög kvalitet i Sverige. Företaget är känt för sin innovativa design och sitt engagemang för att skapa det ultimata fritidsboendet för sina kunder. www.jmstugor.se

Tags:

Förra Välj en pålitlig leverantör av pool och pooltak - Guide
Nästa aluminiumfönster guide om isolering och u värde

Lämna en kommentar

Notera att kommentaren behöver godkännas innan de publiceras.