Produktserie: Inspiration & Guider

Guide: Så får du en vacker och frisk gräsmatta

Guide: Så får du en vacker och frisk gräsmatta
Gräsmattan är en viktig del av din trädgård och det är viktigt att ta hand om den på rätt sätt för att få en grön och frisk yta. Våren och försommaren är en avgörande tid för gräsmattan, eftersom det är under denna period som den växer mest. I den här guiden ger vi dig en steg-för-steg-guide för hur du tar hand om gräsmattan under våren och försommaren. Läs hela reportaget.
Fortsätt


Steg för Steg guide för att skapa en gräsmatta

Så gräs och gräsmatta på höst och vår
Gräsmatta är en viktig del av en trädgård och kan tillföra liv och karaktär till din utemiljö. En välplanerad och välskött gräsmatta kan även bidra till en ökad värde på din fastighet. Här är en steg-för-steg guide för att skapa din egen gräsmatta. Läs hela reportaget.
Fortsätt


Så här skottar du snön på bästa sätt - Guide

Skotta Snö
Snön är en viktig del av vintern, men det kan också vara en riktigt jobbig syssla att ta hand om. Särskilt när det kommer till att skotta bort den från uppfarten och gångarna. Läs hela reportaget.
Fortsätt


Höststäda din trädgård smart - Steg-för-steg

Höststäda din trädgård smart Guide
Att städa trädgården behöver inte vara krångligt och tidskrävande. Att städa smart innebär att du effektiviserar städningen och sparar tid. I denna steg-för-steg guide går vi igenom hur du gör höstjobbet lätt och effektivt. Läs hela reportaget.
Fortsätt


Växthusväljaren - Välj rätt växthus för dig

Köp billiga Växthus, lusthus, väggväxtus och tunnelväxthus hos Villahome.se
Det är lätt att bli villrådig vid val av växthus, men var bara lugn. I vår växthusväljare-guide går vi igenom steg-för-steg vad du bör tänka på vid val av växthus. Läs hela reportaget.
Fortsätt


Bygg ett utekök - 4 bästa tips

Bygg ett utekök - 4 bästa tips

Drömmer du om ett eget utekök i trädgården? Tänk att kunna tvätta färskpotatisen, skölja salladen och grilla köttet direkt i uteköket, här bjuder vi på våra bästa tips för det perfekta uteköket. Läs hela reportaget.

Fortsätt