Bygga cartport Guide

Guide till att bygga en egen carport

Hus & byggAnton Ekström
Carportar är en praktisk och estetiskt tilltalande tillägg till din bostad. De skyddar ditt fordon från väder och väderförhållanden samtidigt som de ger ditt hem ett lyft. Att bygga en egen carport är en relativt enkel process, så länge du har rätt verktyg och material. Denna guide kommer att hjälpa dig att bygga en säker och hållbar carport på egen hand. Läs hela reportaget.
Måtinformation skjutdörrar Swedoor

Måttabell skjutdörrar från Swedoor - Guide

Hus & byggAnton Ekström
Swedoor är en del av Jeld-Wen doors som är en ledande dörrtillverkare på den europeiska marknaden. I denna guide går vi igenom måttinformation kring deras skjutdörrar som kan vara bra att ha koll på. Läs hela reportaget.
Måttinformation innerdörrar Swedoor

Måttabell innerdörrar från Swedoor - Guide

Hus & byggAnton Ekström
Swedoor är en del av Jeld-Wen doors som är en ledande dörrtillverkare på den europeiska marknaden. I denna guide går vi igenom måttinformation kring deras innerdörrar som kan vara bra att ha koll på. Läs hela reportaget.
Mått ytterdörrar från Swedoor

Måttabell ytterdörrar från Swedoor - Guide

Hus & byggAnton Ekström
Swedoor är en del av Jeld-Wen doors som är en ledande dörrtillverkare på den europeiska marknaden. I denna guide går vi igenom måttinformation kring deras ytterdörrar som kan vara bra att ha koll på. Läs hela reportaget.
Spröjsguide - Välj rätt spröjs till ditt fönster

Välj rätt spröjs - Guide

Hus & byggAnton Ekström
För att ge fasaden det uttryck du letar efter kan olika typer av postar och spröjs skapa den estetik du söker. En genomtänkt spröjsning ger ditt hem det där lilla extra. Med fönster från NorDan har du stora möjligheter att skapa exakt det uttryck din fasad söker. Läs hela reportaget.
Bygga med eller utan bygglov -  Vad gäller? - Guide

Bygga med eller utan bygglov - Vad gäller?

Hus & byggAnton Ekström
I denna guide finner du vilka föreskrifter som gäller för komplementbyggnader och vissa tillbyggnader i Villahomes sortiment. Oavsett om bygglov behövs eller ej så kan det finnas andra regler som är viktiga att känna till, exempelvis regler för Attefallshus, Växthus, Friggebodar, Murar och plank, Skärmtak, Pergola och spaljé. Läs hela reportaget.
Därför ska du välja Luftsolfångare från Solkungen

Därför ska du välja Luftsolfångare från Solkungen!

Hus & byggAnton Ekström
Ingen luftsolfångare på marknaden har tillnärmelsevis lika hög verkningsgrad som Full Black, i synnerhet inte vid kall utomhustemperatur. Dessutom ger den även tillskott vid måttligt molnigt väder. Läs hela reportaget.

Bygg ditt drömprojekt med hjälp från Villahome.se

Vi hjälper dig att lyckas med projektet. Här hittar du utförliga steg-för-steg-guider som hjälper dig att lyckas, från start till slutresultat. Vad är ditt nästa projekt? Välj kategori för att komma vidare till guiderna.