Produktserie: Inspiration & Guider

Guide till att bygga en egen carport

Bygga cartport Guide
Carportar är en praktisk och estetiskt tilltalande tillägg till din bostad. De skyddar ditt fordon från väder och väderförhållanden samtidigt som de ger ditt hem ett lyft. Att bygga en egen carport är en relativt enkel process, så länge du har rätt verktyg och material. Denna guide kommer att hjälpa dig att bygga en säker och hållbar carport på egen hand. Läs hela reportaget.
Fortsätt


Måttabell skjutdörrar från Swedoor - Guide

Måtinformation skjutdörrar Swedoor
Swedoor är en del av Jeld-Wen doors som är en ledande dörrtillverkare på den europeiska marknaden. I denna guide går vi igenom måttinformation kring deras skjutdörrar som kan vara bra att ha koll på. Läs hela reportaget.
Fortsätt


Måttabell innerdörrar från Swedoor - Guide

Måttinformation innerdörrar Swedoor
Swedoor är en del av Jeld-Wen doors som är en ledande dörrtillverkare på den europeiska marknaden. I denna guide går vi igenom måttinformation kring deras innerdörrar som kan vara bra att ha koll på. Läs hela reportaget.
Fortsätt


Måttabell ytterdörrar från Swedoor - Guide

Mått ytterdörrar från Swedoor
Swedoor är en del av Jeld-Wen doors som är en ledande dörrtillverkare på den europeiska marknaden. I denna guide går vi igenom måttinformation kring deras ytterdörrar som kan vara bra att ha koll på. Läs hela reportaget.
Fortsätt


Välj rätt spröjs - Guide

Spröjsguide - Välj rätt spröjs till ditt fönster
För att ge fasaden det uttryck du letar efter kan olika typer av postar och spröjs skapa den estetik du söker. En genomtänkt spröjsning ger ditt hem det där lilla extra. Med fönster från NorDan har du stora möjligheter att skapa exakt det uttryck din fasad söker. Läs hela reportaget.
Fortsätt


Bygga med eller utan bygglov - Vad gäller?

Bygga med eller utan bygglov -  Vad gäller? - Guide
I denna guide finner du vilka föreskrifter som gäller för komplementbyggnader och vissa tillbyggnader i Villahomes sortiment. Oavsett om bygglov behövs eller ej så kan det finnas andra regler som är viktiga att känna till, exempelvis regler för Attefallshus, Växthus, Friggebodar, Murar och plank, Skärmtak, Pergola och spaljé. Läs hela reportaget.
Fortsätt