Uppstart av ny pool nyfylld pool eller vårstart

Uppstart av din pool - Guide

Pool & spaLinus Ekström
Vid uppstart av din pool är det viktigt att poolen startas upp på rätt sätt. Följ denna guide så kommer du kunna njuta av din pool och få en lyckad badsäsong. Läs hela reportaget.
Vårstart av pool - Guide

Vårstart av pool - Guide

Pool & spaLinus Ekström

Vid vårstart av din pool efter en lång vinter är det viktigt att poolen startas på rätt sätt. Följ denna guide så kommer du kunna njuta av din pool och få en lyckad badsäsong. Läs hela reportaget.

Köp billiga Växthus, lusthus, väggväxtus och tunnelväxthus hos Villahome.se

Växthusväljaren - Välj rätt växthus för dig

Trädgård & uteplatsAnton Ekström
Det är lätt att bli villrådig vid val av växthus, men var bara lugn. I vår växthusväljare-guide går vi igenom steg-för-steg vad du bör tänka på vid val av växthus. Läs hela reportaget.
Glasfiberpool - Tips & råd

Glasfiberpool - Välj rätt pool för dig

Pool & spaLinus Ekström

Du kanske drömmer om att få njuta av en alldeles egen pool? Då är du definitivt inte ensam. Med en glasfiberpool får du ett mycket populärt alternativt som är hållbart, enkelt att underhålla och fritt från missfärgningar. I denna guide vägleder vi dig med tips och råd inför köp. Läs hela reportaget.

Att tänka på när du väljer golvvärme ihop med trägolv

Att tänka på när du väljer golvvärme ihop med trägolv

Golv & väggAnton Ekström

Det blir allt vanligare att värma ett rum eller en hel lägenhet med golvvärme. I takt med att husen blir allt bättre isolerade kan man mycket väl satsa på lågtemperaturssystemet golvvärme. Läs hela reportaget.

Bygga med eller utan bygglov -  Vad gäller? - Guide

Bygga med eller utan bygglov - Vad gäller?

Hus & byggAnton Ekström
I denna guide finner du vilka föreskrifter som gäller för komplementbyggnader och vissa tillbyggnader i Villahomes sortiment. Oavsett om bygglov behövs eller ej så kan det finnas andra regler som är viktiga att känna till, exempelvis regler för Attefallshus, Växthus, Friggebodar, Murar och plank, Skärmtak, Pergola och spaljé. Läs hela reportaget.

Bygg ditt drömprojekt med hjälp från Villahome.se

Vi hjälper dig att lyckas med projektet. Här hittar du utförliga steg-för-steg-guider som hjälper dig att lyckas, från start till slutresultat. Vad är ditt nästa projekt? Välj kategori för att komma vidare till guiderna.